آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس «مدنی‌زاده»، گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت اقتصاد شد واکنش ولایتی به برنامه آمریکا برای تغییر نام خلیج فارس پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است

معاون هماهنگ کننده ارتش: «مصاف» سلاح سازمانی نیروی زمینی ارتش شد

معاون هماهنگ کننده ارتش گفت: اسلحه «مصاف» که ساخت داخلی است به اسلحه سازمانی نیروی زمینی تبدیل شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، امیر دریادار حبیب الله سیاری رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش در حاشیه الحاق تجهیزات جدید به نیروی زمینی ارتش، اظهار کرد: سال ۱۳۵۳، اسلحه ژ ۳ به جای‌ام ۱ سلاح سازمانی ارتش شد و از آن زمان ۵۰ سال می‌گذرد.

وی ادامه داد: به همت فرمانده نیروی زمینی ارتش، موفق شدیم سلاح مناسب‌تر و برتر از ژ ۳ تولید کنیم. «مصاف» که کاملا ساخت داخل کشور است، امروز به سلاح سازمانی نیروی زمینی ارتش تبدیل شده است.

در این مراسم تجهیزات سنگین، نیمه سنگین و فوق سنگین با حضور امیر دریادار حبیب الله سیاری رییس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش، امیر سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ نوذر نعمتی جانشین فرمانده نیروی زمینی ارتش و جمعی از فرماندهان و مسئولان به چرخه دفاعی نزاجا ملحق شد.

این تجهیزات شامل کشنده‌های فوق سنگین و راهبردی خودرو‌های تانک بر و زرهی در چهار کلاس، انواع پهپاد‌ها و تعدادی ادوات شنیدار بخشی، است که توسط جوانان و مهندسان مبتکر، انقلابی و مومن، بازسازی و یا تولید شده‌اند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار