ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

علت حادثه خروج قطار متروی کرج - تهران از ریل چه بود؟

علت حادثه خروج قطار متروی کرج - تهران از ریل چه بود؟ پس از برخورد دو قطار خط ۵ مترو تهران (کرج - تهران) یکی از قطارها، از ریل خارج شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۰۱ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 22
کد خبر: ۱۱۴۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، کامران آزادی، قائم مقام عملیات شرکت متروی تهران گفت: ساعت ۷، ۱۰ دقیقه صبح امروز، قطار تندرو که از مسیر کرج-گلشهر به سمت ایستگاه تهران (صادقیه) در حرکت بود با قطار عادی در ایستگاه چیتگر برخورد کرد و از ریل خارج شد.

قائم مقام عملیات شرکت متروی تهران در اظهارنظر جدید خود گفت: حادثه امروز مربوط به برخورد قطار تندرو با قطار کندرو بوده است در واقع قطار کندرو وارد مسیر قطار تندرو شده و با یکدیگر برخورد کرده‌اند.

وی با بیان اینکه علت موضوع در حال بررسی است و بعد از آماده شدن گزارش مربوطه آن را اعلام خواهیم کرد، ادامه داد: ۲ واگن و یک لوکوموتیو از یک قطار و ۶ واگن و یک لوکوموتیو از قطار دیگر که سالم هستند را جدا کرده‌ایم و اقدامات لازم برای جداسازی واگن‌های آسیب‌دیده در حال انجام است تا آن‌ها را روی ریل قرار دهیم. فکر می‌کنم ۳ الی ۴ ساعت آینده خط پنج بازگشایی شود.

آزادی گفت: خوشبختانه به یک مجموعه قطار کامل آسیب وارد نشده و فقط چهار واگن آسیب دیده‌اند که پس از رهاسازی به تعمیرگاه اعزام می‌شوند.

عذرخواهی مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو

مهدی شایسته اصل مدیرعامل شرکت بهره‌برداری متروی تهران درباره حادثه صبح امروز، گفت: از همه شهروندان عزیز که دچار مصدومیت شدند و همچنین عزیزانی که با تأخیر در برنامه کاری خود مواجه شدند پوزش می‌طلبیم.

وی ادامه داد: این اتفاق بیشتر از گذشته ضرورت به‌روزرسانی و اورهال سیستم‌های سیگنالینگ و یکپارچه‌سازی مراکز فرمان تمام خطوط را اثبات کرد. انجام این موضوعات با قید اولویت در دستور کار شرکت بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

شایسته اصل در ادامه با تأکید بر آنکه جبران نواقص و کوتاهی‌های گذشته نیازمند اقدامات جهادی است، تأکید کرد: از همکارانم می‌خواهم با تلاش و فعالیت جهادی و شبانه‌روزی، کم‌کاری‌های گذشتگان را جبران کرده تا دیگر شاهد اینچنین حوادثی نباشیم.

علیرضا زاکانی شهردار تهران با حضور در محل حادثه حادثه دستوراتی را نیز به شفیعی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ابلاغ کرد.


مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار