عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی

خبر خوش برای مشمولان نظام وظیفه خارج از کشور

حسین امیرعبداللهیان گفت: به زودی تسهیلات جدیدی برای مشمولان نظام وظیفه خارج از کشور اختصاص می‌یابد تا بدون نگرانی رفت و آمد کنند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در پایان سفر به جمهوری آذربایجان گفت: ایرانیان مقیم خارج بخش بزرگی از جامعه ما را تشکیل می‌دهند، طبق آمار رسمی ۴ میلیون ایرانی خارج از کشور هستند.

او گفت: همانطور که ایرانیان داخل کشور به استان‌های مختلف سفر می‌کنند، اتباع ایرانی هم هر زمان که اراده بکنند باید به راحتی به ایران سفر کنند و خارج شوند. به زودی تسهیلات جدیدی برای مشمولان نظام وظیفه خارج از کشور اختصاص می‌یابد تا بدون نگرانی رفت و آمد کنند.

قانون در مورد خدمت سربازی می‌گوید هر فرد ذکور ایرانی از اول فروردین ماه سالی که طی آن سال وارد سن نوزده سالگی می‌شود مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی خواهد‌شد. سن مشمولان و افراد تحت تکفل از لحاظ خدمت وظیفه و یا معافیت از آن تابع مندرجات اولیه اولین شناسنامه بوده و هر گونه تغییری که‌بعداً به عمل آمده باشد از لحاظ وظیفه عمومی معتبر نخواهد بود.

طبق قانون افراد مشمولی که بنا بر دلایل ناموجه دوره سربازی خود را طی نکرده باشند برای ورود و خروج از کشور دچار مشکلاتی خواهند شد.

او یادآور شد نشست اجلاس ۳+۳ با حضور معاونین وزاری خارجه ۵ کشور برگزار شد، گرجستان هنوز برای شرکت در این اجلاس به جمع بندی نرسیده است./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر