عراقچی: همکاری‌های ایران با آژانس مثل سابق نمی‌تواند باشد چین: با فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران مخالفیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه انصارالله یمن افشاگری وسلی کلارک درباره دخالت آمریکا در حادثه ۱۱ سپتامبر حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

با نزدیک‌شدن به دومین سالروز جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد، دیوارنگاره‌هایی از این دو شهید با پیام به اشغالگران آمریکایی نصب شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک شدن به دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، دیوارنگاره‌ای جدید در جاده فرودگاه لبنان نصب شد.

به‌روی این دیوارنگاره که مزین به تصاویری از سردار سلیمانی و یکی از همراهان شهیدش هست، نوشته شده است: نحن قاسم (ما قاسم هستیم).

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

همزمان نیز در شهر بغداد، میدان الفردوس این شهر دیوارنگاره‌ای با عنوان «از امروز به بعد، آن‌ها امن و امانی نخواهند داشت، هرگز اجازه ماندن به آن‌ها نخواهیم داد» نصب شد.

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

دو سال پیش در سیزدهم دی ماه، دولت تروریست آمریکا، سپهبد سردار سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌همراه «ابومهدی المهندس»، جانشین فالح الفیاض رئیس حشد شعبی را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند.

پارلمان عراق دو روز بعد از این اقدام تروریستی، به طرح اخراج نیرو‌های آمریکا از عراق رأی مثبت داد. به‌دنبال مصوبه این پارلمان، دولت عراق تحت فشار شهروندان و احزاب سیاسی این کشور وارد سلسله گفتگو‌هایی تحت عنوان گفتگو‌های راهبردی با آمریکا شد و بعد از چهار دور گفتگو، دو کشور به توافق رسیدند که تا پایان سال میلادی جاری (پنج روز دیگر) به حضور نیرو‌های رزمی آمریکایی در عراق پایان دهند.

گروه‌های مقاومت طی این مدت هشدار داده‌اند که عدم اجرای این مصوبه عواقب بدی برای اشغالگران خواهد داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر