اعلام آمادگی مجدد روسیه برای میانجی‌گری در مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نتانیاهو: از توافق هسته‌ای با ایران استقبال می‌کنیم هشدار عراقچی درباره «اشتباه بزرگ» اروپا اتهام‌زنی ترامپ به آفریقای جنوبی در کاخ سفید سخنگوی وزارت خارجه: دور پنجم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا روز جمعه در رم برگزار می‌شود ادعای رژیم اسراییل درباره ترور فرمانده رضوان در جنوب لبنان ایران: کمک‌ها و بازسازی در سوریه نباید سیاسی‌سازی شود واکنش جمهوری آذربایجان به اعدام عامل حمله به سفارت این کشور بازداشت ۱۷ شهروند سعودی به اتهام انتقال زائران غیرمجاز روبیو: توافق قابل‌قبول با ایران یعنی عدم غنی‌سازی اورانیوم باکو: تعمیق روابط با تهران الزامی است العربیه: مذاکرات ایران و آمریکا روز جمعه در رم از سر گرفته می‌شود سالیوان: دولت ترامپ فرصت توافق با ایران را از دست ندهد عراقچی: کشور‌های منطقه نیازمند ایجاد نظم نوین منطقه‌ای هستند هشدار خلبان سابق اسراییل درباره افزایش تعداد مخالفان خدمت نظامی

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

با نزدیک‌شدن به دومین سالروز جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد، دیوارنگاره‌هایی از این دو شهید با پیام به اشغالگران آمریکایی نصب شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۳ - ۰۵ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 26
کد خبر: ۱۱۵۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، با نزدیک شدن به دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، دیوارنگاره‌ای جدید در جاده فرودگاه لبنان نصب شد.

به‌روی این دیوارنگاره که مزین به تصاویری از سردار سلیمانی و یکی از همراهان شهیدش هست، نوشته شده است: نحن قاسم (ما قاسم هستیم).

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

همزمان نیز در شهر بغداد، میدان الفردوس این شهر دیوارنگاره‌ای با عنوان «از امروز به بعد، آن‌ها امن و امانی نخواهند داشت، هرگز اجازه ماندن به آن‌ها نخواهیم داد» نصب شد.

نصب دیوارنگاره‌هایی از سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس در بیروت و بغداد+ عکس

دو سال پیش در سیزدهم دی ماه، دولت تروریست آمریکا، سپهبد سردار سلیمانی، فرمانده سابق نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌همراه «ابومهدی المهندس»، جانشین فالح الفیاض رئیس حشد شعبی را در فرودگاه بغداد به شهادت رساند.

پارلمان عراق دو روز بعد از این اقدام تروریستی، به طرح اخراج نیرو‌های آمریکا از عراق رأی مثبت داد. به‌دنبال مصوبه این پارلمان، دولت عراق تحت فشار شهروندان و احزاب سیاسی این کشور وارد سلسله گفتگو‌هایی تحت عنوان گفتگو‌های راهبردی با آمریکا شد و بعد از چهار دور گفتگو، دو کشور به توافق رسیدند که تا پایان سال میلادی جاری (پنج روز دیگر) به حضور نیرو‌های رزمی آمریکایی در عراق پایان دهند.

گروه‌های مقاومت طی این مدت هشدار داده‌اند که عدم اجرای این مصوبه عواقب بدی برای اشغالگران خواهد داشت./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر