آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ مدارس استان سمنان چهارشنبه تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد

کارت واکسیناسیون کرونا شرط حضور در مدارس

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران: شرط حضور دانش آموزان دبیرستانی در کلاس‌ها و شرکت در امتحانات ارائه کارت واکسیناسیون و یا آزمایش منفی کروناست.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، آقای عبدالرضا فولادوند افزود: براساس دستورالعمل ۰۷ وزارت بهداشت دانش آموزان بالای ۱۲ سال برای شرکت در کلاس‌های حضوری مدارس و همچنین برگزاری امتحانات باید دو دُز واکسن مقابله با کرونا را دریافت کرده باشند و یا حداقل ۱۵ روز یکبار آزمایش منفی کرونا ارائه دهند.


وی از اصلاح دستورالعمل قبلی خبر داد و گفت: این دستورالعمل شامل معلمان و کارکنان مدارس نیز می‌شود. این افراد نیز باید این دستورالعمل را رعایت کنند.
فولادوند افزود: دانش آموزان و معلمانی که به هر دلیل دو دز واکسن کرونا را تاکنون دریافت نکرده اند برای حضور در مدرسه باید گواهی پزشکی ارائه دهند.
وزارت آموزش و پرورش پیش از این الزامی برای واکسینه بودن دانش آموزان بالای ۱۲ سال و معلمان برای شرکت در کلاس‌های حضوری اعلام نکرده بود.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: هیچ مدرسه‌ای در شهر تهران حق تشکیل کلاس‌های صرف مجازی را ندارد و آموزش باید به صورت ترکیبی (مجازی و حضوری) و با رعایت تعداد دانش آموزان در کلاس‌ها انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه ساعت کار مدارس ابتدایی از ساعت ۷ و ۴۵ دقیقه تا ۱۲ و نیم است گفت: حضور ساعتی دانش آموزان در مدرسه معنا و مفهومی ندارد و مدارس باید طوری برنامه ریزی کنند که دانش آموزان حداقل یک روز کامل را در هفته در مدرسه حضور داشته باشند.
فولادوند تصریح کرد: میزان حضور دانش آموزان در مدرسه در زمان امتحانات به تصمیم مدیر و شورای مدرسه بستگی دارد.
وی به شهریه مدارس هم اشاره کرد و گفت: به مدیران مدارس غیردولتی هشدار می‌دهیم که به غیر از شهریه مصوب حق دریافت هیچ شهریه دیگری را ندارند و تشکیل کلاس‌های فوق برنامه و دریافت شهریه اضافی نیز ممنوع است.
فولادوند افزود: مدارس هیأت امنایی، شاهد، نمونه دولتی و تیزهوشان نیز باید نرخ شهریه مصوب را از خانواده‌ها دریافت کنند.
وی گفت: تشکیل کلاس‌های فوق برنامه، کلاس‌های تربیت بدنی و دریافت هزینه غذا نیز در این مدارس ممنوع است./صداو سیما

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار