سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم

امیرعبداللهیان: دولت سیزدهم بر پیشبرد دیپلماسی اقتصادی تمرکز دارد

وزیر خارجه کشورمان گفت: امروز سیزدهمین دولت ایران، در سایه سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی پویا و هوشمند، بر همکاری با همسایگان و پیشبرد دیپلماسی اقتصادی تمرکز دارد
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۴۸۹

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امشب (دوشنبه) در پستی در اینستاگرام بخش‌هایی از سخنرانی امروزش در نشست دفتر مطالعات سیاسی و بین‌المللی وزارت خارجه در پنجمین کنفرانس تاریخ روابط خارجی ایران با موضوع تاریخ جوامع ایرانیان خارج از کشور و سیاست خارجی را بازنشر داد.

وی نوشت: امروز سیزدهمین دولت ایران، در سایه سیاست خارجی متوازن و دیپلماسی پویا و هوشمند، بر همکاری با همسایگان و پیشبرد دیپلماسی اقتصادی تمرکز دارد و مصمم است باب همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه را بیش از پیش بگشاید. در این مسیر شبکه جامعه ایرانیان خارج از کشور نقش مهمی را ایفا خواهند کرد.

وزیر خارجه افزود: وزارت خارجه با دستانی گشوده متمرکز بر ارائه تسهیلات به جامعه ایرانیان خارج از کشور است. اولین نشست شورای ایرانیان خارج از کشور طی هفته جاری توسط آیت الله رئیسی برگزار خواهد شد که نویدبخش آینده‌ای روشن در مسیر ارتباط ایرانیان خارج از کشور با سرزمین مادری خواهد بود. ارائه روان خدمات و تسهیلات کنسولی، تضمین آمد و شدهای پیوسته و بدون دغدغه جامعه ایرانیان خارج از کشور و اعطای تابعیت به فرزندان مادران ایرانی، تسهیل ارائه خدمات مالی و بانکی به ایرانیان خارج از کشور، تدوین قانون جامع حمایت از ایرانیان خارج از کشور با همکاری مجلس شورای اسلامی در دستورکاری جدی قرار دارد.

رئیس دستگاه دیپلماسی خاطرنشان کرد: سیاست خارجی در دولت فعلی امیدوارانه بر آن است در همکاری وهمدلی با همه آحاد ملت ایران اعم از هموطنان ساکن در این جغرافیا و یا ایرانیان خارج از کشور وارد عمل شود و این آمادگی وجود دارد با هم پیوندهایی که درحوزه پیرامونی ایران زندگی می‌کنند و با هم قرن‌ها در بستر فرهنگی و تمدنی مشترک زیسته‌ایم گام‌های بلندی را به سوی همکاری‌های دوجانبه و چندجانبه برداریم.

امیرعبداللهیان اضافه کرد: در خصوص ایرانیان خارج از کشور تلاش دشمنان برای دمیدن بر موضوع آتش ایران هراسی است که رسانه‌های آن روی مرز تلاش زیادی را می‌کنند و برخی از ایرانیانی که سال‌ها به کشور سفر نکردند نگران هستند و اتفاقاتی در این سال‌ها در ایران افتاده که برخی از ایرانیان دوتابعیتی مورد سوءاستفاده دستگاه‌ها و سرویس‌های خارجی قرار گرفتند و ماموریت‌هایی به آنها داده شده که دستگیر شده‌اند و تعداد آنها به انگشتان دو دست نمی‌رسد. در ذیل سامانه میخک محیطی را تعریف کردیم که ایرانیان می‌توانند استعلام کنند که برای ورود و خروج دچار مشکل نشوند.

وی یادآور شد: بحث قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور مورد توجه جدی است که آن را به عنوان مصوبه در دستور کار خواهیم داشت./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده