عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

واکنش سفیر ایران در لندن به نگرانی انگلیس بابت حمله سایبری تهران

سفیر ایران در لندن در واکنش به ادعا‌های بی اساس وزیر انگلیسی با بیان این که ما از خصومت با هیچ کشوری که با آن رابطه دیپلماتیک داریم استقبال نمی‌کنیم، تصریح کرد: از خصومت ورزی هیچ کشوری هم هراسان نخواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محسن بهاروند سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن در واکنش به اظهارات بی پایه و اساس «دیمین هیندز» وزیر دولت انگلیس در امنیت داخلی و مرز‌ها درباره ایران که ایران را جزو کشور‌های متخاصم خوانده در صفحه اینستاگرامش نوشت: ما از خصومت با هیچ کشوری که با آن رابطه دیپلماتیک داریم استقبال نمی‌کنیم.

وی افزود: احترام متقابل و منافع متقابل از اصول سیاست خارجی ایران است. در عین حال از خصومت ورزی هیچ کشوری هم هراسان نخواهیم شد.

بهاروند خاطرنشان کرد: ما بر تامین امنیت و حفظ منافع ملی کشورمان اصرار کرده و بر اصول خود پایمردی و ایستادگی خواهیم کرد. اصل عمل متقابل نیز از اصول عرفی و جا افتاده روابط دیپلماتیک است که آن را مورد توجه قرار می‌دهیم.

 «دیمین هیندز» معاون وزیر کشور انگلیس در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «تلگراف» مدعی شد، روسیه، چین و ایران «به اشکال مختلف» در جاسوسی میدانی، حملات سایبری، آماده‌باش نیرو‌های نظامی و کمپین‌های انتشار اخبار نادرست علیه لندن «دخیل هستند».

هیندز افزود: «سه کشوری که اشاره کردم، قابلیت‌های فیزیکی انسانی و حضور گسترده‌ای در فضای سایبری دارند که قابل به‌کار گرفتن در مقیاس وسیع هستند»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار