عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است گردان شهدای الاقصی: تجمع خودرو‌های دشمن در خان‌یونس را هدف قرار دادیم بقائی: گزارش آژانس بزرگنمایی برخی از موارد فنی است / دوگانه رفع تحریم‌ها و توقف غنی‌سازی را نخواهیم پذیرفت دور دوم مذاکرات روسیه و اوکراین امروز در استانبول حمله یک فرد با کوکتل مولوتف به جمعیت حامی اسرای صهیونیست در کلرادو کابینه سودان منحل شد

واکنش سفیر ایران در لندن به نگرانی انگلیس بابت حمله سایبری تهران

سفیر ایران در لندن در واکنش به ادعا‌های بی اساس وزیر انگلیسی با بیان این که ما از خصومت با هیچ کشوری که با آن رابطه دیپلماتیک داریم استقبال نمی‌کنیم، تصریح کرد: از خصومت ورزی هیچ کشوری هم هراسان نخواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۷ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۵۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محسن بهاروند سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن در واکنش به اظهارات بی پایه و اساس «دیمین هیندز» وزیر دولت انگلیس در امنیت داخلی و مرز‌ها درباره ایران که ایران را جزو کشور‌های متخاصم خوانده در صفحه اینستاگرامش نوشت: ما از خصومت با هیچ کشوری که با آن رابطه دیپلماتیک داریم استقبال نمی‌کنیم.

وی افزود: احترام متقابل و منافع متقابل از اصول سیاست خارجی ایران است. در عین حال از خصومت ورزی هیچ کشوری هم هراسان نخواهیم شد.

بهاروند خاطرنشان کرد: ما بر تامین امنیت و حفظ منافع ملی کشورمان اصرار کرده و بر اصول خود پایمردی و ایستادگی خواهیم کرد. اصل عمل متقابل نیز از اصول عرفی و جا افتاده روابط دیپلماتیک است که آن را مورد توجه قرار می‌دهیم.

 «دیمین هیندز» معاون وزیر کشور انگلیس در مصاحبه با روزنامه انگلیسی «تلگراف» مدعی شد، روسیه، چین و ایران «به اشکال مختلف» در جاسوسی میدانی، حملات سایبری، آماده‌باش نیرو‌های نظامی و کمپین‌های انتشار اخبار نادرست علیه لندن «دخیل هستند».

هیندز افزود: «سه کشوری که اشاره کردم، قابلیت‌های فیزیکی انسانی و حضور گسترده‌ای در فضای سایبری دارند که قابل به‌کار گرفتن در مقیاس وسیع هستند»./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار