اسلامی: وضعیت تاسیسات هسته‌ای خوب است وال استریت ژورنال: نشست امنیتی ترامپ منجر به تصمیم‌گیری درباره حمله به ایران نشد وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیمارستان بستری شد موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی رابه آتش کشیدند رسانه‌های عبری: ایران ۴۰۰ موشک به سمت «اسرائیل» شلیک کرده است هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل

کاهش محبوبیت اردوغان در نظرسنجی های جدید

در نظرسنجی های جدید رقبای اردوغان در انتخابات آتی ریاست جمهوری ترکیه از او سبقت گرفته اند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۰۷ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 28
کد خبر: ۱۱۵۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بر اساس نظرسنجی جدید در ترکیه، رقبای «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه از وی سبقت گرفته‌اند.

به نوشته شماره سه‌شنبه وبگاه «بیانت» نظرسنجی موسسه «متروپل» نشان داد که شهرداران استانبول و آنکارا که هر دو از اعضای اصلی حزب مخالف جمهوریخواه خلق (CHP) هستند، در انتخابات آتی ریاست جمهوری بر اردوغان، رئیس جمهور این کشور برتری خواهند داشت.

این نظرسنجی نشان داد که «منصور یاواش» شهردار آنکارا با  ۵۴.۴ درصد آرا در مقابل ۳۲.۲ درصد اردوغان و «اکرم امام اوغلو»  شهردار استانبول با ۴۸.۷ درصد در مقابل ۳۶.۶ درصد از اردوغان سبقت می‌گیرند.

در حالی که این حزب مخالف نامزد خود را برای انتخابات ژوئن ۲۰۲۳ اعلام نکرده است، اما گمانه زنی‌ها از معرفی این دو شهردار و «کمال قلیچدار اوغلو» رهبر دیگرحزب مخالف دولت ترکیه به عنوان نامزد شرکت در انتخابات حکایت دارد. در طول سال جاری نیز امام اوغلو و یاواش در اکثر نظرسنجی‌ها از اردوغان پیشی گرفته‌اند.

این نظرسنجی همچنین نشان داد که در انتخابات پارلمانی، حزب «عدالت و توسعه» به رهبری اردوغان با ۲۶.۲ درصد آرا پیشتاز است. باتوجه به کاهش حمایت از اردوغان و حزبش، احزاب مخالف خواستار برگزاری انتخابات زودهنگام شده‌اند در حالی که رئیس‌جمهور تاکید می‌کند که انتخابات طبق برنامه برگزار می‌شود.

وبگاه ترکیه‌ای «دووار» روز شنبه در مطلبی به ناکارآمدی دولت ترکیه و حزب حاکم این کشور اشاره کرد و نوشت، در روزهای گذشته «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه و حامیانش از افزایش ارزش لیر ترکیه برابر دلار خوشحال شدند، با این حال، گزارش‌ها نشان می‌دهد که این خوشحالی نابجاست. نه تنها بحران ارزی ایجاد شده، بلکه طی دو دهه گذشته حزب حاکم عدالت و توسعه، مردم ترکیه را فقیرتر کرده است.

این وبگاه همچنین نوشت، مردم ترکیه که از فقر رنج می‌برند در بحبوحه تورم سرسام آور، تلاش می‌کنند زندگی خود را تامین کنند و برخی به جمع آوری سبزیجات و میوه‌های دور ریخته شده توسط فروشندگان در بازارها مبادرت می‌کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار