جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

قالیباف: شهید سلیمانی یک هنرمند بود

قالیباف: شهید سلیمانی یک هنرمند بود رئیس‌مجلس در سالگرد شهادت حاج‌قاسم گفت:شهید سلیمانی یک هنرمند بود، از این باب که شهادت هنر مردان خدا است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۳ - ۰۸ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 29
کد خبر: ۱۱۵۸۰۰

به گزارش راهبرد معاصر محمدباقر رئیس مجلس شورای اسلامی در مراسم بزرگداشت دومین سالگرد شهادت سردار سرلشکر قاسم سلیمانی طی سخنانی اظهار داشت: دومین سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی را تبریک و تسلیت عرض می‌کنم. تسلیت از این باب که امت اسلامی و کشور عزیزمان سرداری را از دست داد که به او نیاز داشتیم و جای او امروز در میان همه ما خالی است. 

وی افزود: تبریک از این جهت که انقلاب اسلامی و مکتب حضرت امام چنین سردارانی را تربیت کرد که از یک روستای محروم در جنوب کرمان  و از یک خانواده کشاورز زاده در دوران دفاع مقدس به گونه‌ای شکوفا شد که امروز ثمرات درخت تنومند و اثرگذار او در جهان اسلام قابل مشاهده است.

رئیس مجلس گفت: شهید سلیمانی یک هنرمند بود، از این باب که شهادت هنر مردان خدا است. ایشان به دور از هیاهوهای سیاسی و خودنمایی‌های شیطانی 40 سال برای این ملت و کشور و دفاع از مظلومین و عزت مسلمین و احیای اسلام عزیز بی وقفه مجاهدت کرد. بنده از این باب می‌گویم شهید سلیمانی یک هنرمند است که از دل مردم بلند شد و تا آخر مردمی باقی ماند.

قالیباف با بیان اینکه شهید سلیمانی هنرمندی بود که برای جهاد و در صحنه‌های سخت بودن لحظه‌ای به خود تردید راه نداد، عنوان کرد: ایشان یک هنرمند بود از این باب که در سخت‌ترین لحظات درگیری که تنها ثانیه‌ای با مرگ فاصله داشت با آرامش و طمانینه بهترین تصمیمات را می‌گرفت. او هنرمند بود از این باب که هرگز نترسید چرا که او تنها از خدا می‌ترسید. 

وی با بیان اینکه شهید سلیمانی جمع اضداد و غضب او از دل رحمت بلند می شد، گفت: شهید سلیمانی منتقم بود ولی در عین حال اهل گذشت بود. او مرد میدان و مبارزه بود ولی اهل مذاکره نیز بود. شهید سلیمانی لطیف و مظلوم بود ولی در اقتدار کامل. ایشان شجاع بود ولی این شجاعت توام با عقلانیت بود. ایشان یک انقلابی به تمام معنا بود ولی یک انقلابی که عقل و عدل در او وجود داشت.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: شهید سلیمانی اگر شجاع و نترس بود، اگر سرباز وطن بود، اگر ولایی و مردمی بود اگر مرد میدان بود، اهل توکل به خدا هم بود و  همواره به فضل خدا امید داشت. او ایمان داشت که خداوند متعال  به بندگانی که در راه او گام برمی دارند حق نصرت و پیروزی داده است لذا ما هستیم که باید چنین هنری را از مکتب سلیمانی که در حقیقت دست پرورده مکتب امام است، بیاموزیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار