غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

محمود عباس: صبرمان از اشغالگری اسرائیل سرآمده است

محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان در سالروز تأسیس جنبش فتح، برای تصمیم‌گیری قاطع به منظور مقابله با تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به برگزاری نشست شورای مرکزی فلسطین فراخواند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 01
کد خبر: ۱۱۵۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین در سخنرانی خود به مناسبت پنجاه و هفتمین سالروز تأسیس جنبش فتح به برگزاری نشست شورای مرکزی فلسطین در ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۲) فراخواند.

بر اساس گزارش «قدس پرس»، وی گفت: صبر ما در قبال واقعیت تلخی که هشت دهه است مردم ما با آن زندگی می‌کنند سرآمده است و اقدامات سازمان‌یافته اشغالگر اسرائیلی برای تغییر هویت قدس، تجاوز به حرمت مقدسات این شهر بویژه مسجدالاقصی، کلیسای القیامه و مسجد ابراهیمی در شهر الخلیل را نخواهد پذیرفت.

وی افزود: دست‌هایمان را برای صلح عادلانه و فراگیر در چارچوب نشستی بین‌المللی بر اساس قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی با نظارت گروه چهارجانبه بین‌المللی برای پایان اشغالگری در اراضی کشور فلسطین با مرکزیت قدس دراز می‌کنیم.

عباس ادامه داد، پنجاه هفتمین سالروز تأسیس فتح در حالی فرا می‌رسد که رژیم صهیونیستی در حال ادامه اقدامات سرکوبگرانه خود علیه ملت فلسطین، سرقت اراضی و ثروت‌های طبیعی آن، محاصره اقتصادی و مصادره اموال، محدود کردن آزادی‌ها، اجرای سیاست تبعیض نژادی، پاکسازی نژادی و تروریسم سازماندهی شده خود است.

جنبش فتح در اول ژانویه ۱۹۵۶ تأسیس شد و از اولین جنبش‌های فلسطینی علیه رژیم اشغالگر اسرائیلی بود.

در همین ارتباط، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین جمعه (دیروز) در تماس تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه آخرین تحولات فلسطین و راهکار‌های تقویت روابط دوجانبه را بررسی کرد.

خبرگزاری فلسطین (وفا) گزارش کرد که عباس در این تماس تلفنی بر ضرورت وجود یک روند سیاسی متکی به قطعنامه‌های بین‌المللی و ضرورت برگزاری نشست کمیته چهارجانبه در سطح وزرای خارجه تأکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر