ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است

انفجار شدید در تل آویو / شلیک ۲ موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی+ فیلم

انفجار شدید در تل آویو / شلیک ۲ موشک از نوار غزه به اراضی اشغالی+ فیلم منابع عبری‌زبان خبر دادند که در پی شلیک دو موشک از نوار غزه به سمت اراضی اشغالی، در منطقه تل‌آویو صدای شدید انفجار به گوش رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۲ - ۱۱ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 01
کد خبر: ۱۱۵۹۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، منابع عبری‌زبان، صبح امروز (شنبه)، خبر دادند که ساکنان اراضی اشغالی در تل‌آویو صدای شدید انفجار شنیده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید که گزارش‌هایی درباره شلیک موشک از نوار غزه دریافت کرده و در حال بررسی وضعیت است.

برخی رسانه‌های عبری‌زبان نیز همزمان احتمال دادند که موشک یا موشک‌هایی به مجاورت سواحل «بات یام» اصابت کرده باشد.

رسانه‌های عبری‌ می‌گویند که صدای سه انفجار شدید تل‌آویو و دریای یافا را به لرزه درآورده است.

شبکه صهیونیستی «کان» نیز همزمان خبر داد که گزارش‌هایی درباره انفجار یک موشک در نزدیکی بندر یافا دریافت کرده است.



پلیس رژیم صهیونیستی گز‌ارش‌هایی درباره وقوع یک انفجار در مجاورت سواحل تل‌آویو دریافت کرده و مدعی شده است که هنوز گزارشی درباره خسارت‌ها و تلفات جانی دریافت نکرده است.

رسانه‌های عبری‌زبان احتمال دادند که دست‌کم دو موشک از نوار غزه به سمت سواحل اراضی اشغالی شلیک شده باشد.

لحظاتی بعد، ارتش رژیم صهیونیستی در بیانیه شلیک دو موشک از نوار غزه را تأیید و اعلام کرد که موشک‌ها در نزدیکی سواحل منطقه تل‌آویو برخورد کرده‌اند.

با این حال، ارتش این رژیم درباره عدم فعال شدن آژیرهای خطر و گنبد آهنین مدعی شد که «بنا بر سیاست‌های اعلامی، سیستم هشدار فعال نشد و رهگیری صورت نگرفت».


این در حالی است که برخی منابع فلسطینی احتمال می‌دهند که «سرایا القدس» بازوی نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین موشک‌های یادشده را به سمت اراضی اشغالی شلیک کرده باشد.

«زیاد النخاله» دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین، روز پنجشنبه، به رژیم صهیونیستی درباره اسیر «هشام ابوهواش» که در اعتصاب غذا به سر می‌برد، هشدار داده بود.

نخاله تأکید کرده بود که در صورتی که ابوهواش به شهادت برسد، جهاد اسلامی شهادت او را به منزله ترور در نظر خواهد گرفت.

رسانه‌های فلسطینی خبر داده‌اند که اسیر هشام ابو هواش ۱۳۸ روز است که دست به اعتصاب غذا زده و وضعیت جسمانی او خوب نیست./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده