بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

مرگ خلبان و کمک خلبان اسرائیلی در حادثه سقوط یک فروند بالگرد در حیفا

مرگ خلبان و کمک خلبان اسرائیلی در حادثه سقوط یک فروند بالگرد در حیفا رسانه‌های بین‌المللی شامگاه دوشنبه از سقوط یک بالگرد ارتش رژیم صهیونیستی با سه سرنشین در سواحل حیفا خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۵ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۳۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، منابع خبری شامگاه دوشنبه (۳ دسامبر/۱۳ آبان‌ماه) گزارش دادند یک بالگرد رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل حیفا سقوط کرد.

ابتدا شبکه خبری الجزیره گزارش داد بر اثر سقوط بالگرد نیروی دریایی رژیم صهیونیستی در نزدیکی سواحل حیفا سه سرنشین آن زخمی شده‌اند، اما ساعاتی بعدتر رسانه‌های صهیونیستی از مرگ ۲ سرنشین این بالگرد خبر داده و اعلام کردند یک سرنشین دیگر به بیمارستان منتقل شده است.

برخی منابع خبری به نقل از رسانه‌های عبری گزارش دادند نفتالی بنت، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در بحبوحه وجود گزارش‌هایی از سقوط این بالگرد، جلسه‌اش را ناتمام رها کرده است.

رسانه‌های عبری‌زبان در ساعات اولیه وقوع این اتفاق تصریح کردند ارتش رژیم صهیونیستی با صدور دستورالعملی، رسانه‌ها را از اطلاع‌رسانی درباره سقوط یک بالگرد در نزدیکی سواحل حیفا منع کرده.

شبکه خبری راشاتوی فیلمی را از عملیات جستجو و نجات در محل سقوط منتشر کرد. خبرنگار این رسانه روسیه‌ای نیز در اولین گزارش‌ها از حادثه گفت این هواگرد سه سرنشین داشت که یک نفر از آن‌ها پیدا و به بیمارستان منتقل شد و جستجو برای یافتن دو سرنشین دیگر در جریان است. رسانه‌های صهیونیستی اندکی بعدتر گزارش دادند دو سرنشین دیگر بالگرد نجات داده شده‌اند، هر چند وضعیتشان نامشخص است. سرانجام اعلام شد که این دو نفر کشته شده‌اند.

ارتش رژیم صهیونیستی در نخستین ساعات این حادثه اطلاع‌رسانی درباره آن را ممنوع اعلام کرد، اما ساعتی بعد ظاهراً مجوز اطلاع‌رسانی‌های کنترل‌شده درباره این حادثه صادر شد.

رسانه‌های صهیونیستی در جزئیا بالگرد مذکور با سرعت زیاد و در حالی که سرنشین‌ها داخل آن حضور داشته‌اند به داخل آب سقوط کرده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار