تصادف زنجیره ای در اتوبان تهران–قم/ آمار مصدومان کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد

توضیحات جدید وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای رتبه‌بندی معلمان

توضیحات جدید وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای رتبه‌بندی معلمان وزیر آموزش و پرورش با اشاره به بودجه وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: به نظر می‌آید باتوجه به بودجه‌ای که برای سال آینده بسته شده، در ابتدا کسری آنچنانی نداشته باشیم؛ ولی مطمئن باشید در بین راه مصوباتی را خواهیم داشت که با کسری مواجه خواهیم شد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 02
کد خبر: ۱۱۶۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف نوری درباره وضعیت بودجه‌ای وزارت آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۱ اظهار کرد: معمولا اتفاقی که برای بودجه می‌افتد این است که از کفایت لازم برخودار نیست و کافی نیست؛ زیرا معمولا بین راه و در طول مسیر با مصوبات و تغییراتی مواجه می‌شویم.

 

وی افزود: از سوی دیگر وزارت آموزش و پرورش همواره از درصدی کسری بودجه مزمن رنج می‌برده است.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اجازه دهید تصویری واقعی به شما ارائه دهم گفت: به نظر می‌آید باتوجه به بودجه‌ای که برای سال آینده بسته شده، در ابتدا کسری آنچنانی نداشته باشیم؛ ولی مطمئن باشید در بین راه مصوباتی را خواهیم داشت که با کسری مواجه خواهیم شد.

 

نوری اضافه کرد: امید است بتوانیم بودجه را با عدالت توزیع کنیم و پس از آن بتوانیم اثربخشی و کارایی لازم را از آن بگیریم.

 

علت عدم پیش‌بینی افزایش سنواتی حقوق‌ها در بودجه رتبه‌بندی‌ معلمان در سال آینده
وی در پاسخ به اینکه چرا بودجه رتبه بندی معلمان روی ۲۵ هزار میلیارد تومان بسته و افزایش سنواتی حقوق‌ها در آن دیده نشده است؟ گفت: ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار برای رتبه‌بندی معلمان در سال آینده در یکی از ردیف‌ها درنظر گرفته شده است، اما اینکه آیا برای مصوبه مجلس که اکنون در شورای نگهبان است کافیست یا خیر، به نظر ما نیاز بیشتری دارد و پیشنهاد نمایندگان در مجلس نیز این است که این بودجه را به اندازه نیازی که ما داریم ارتقاء دهند.

 

وی افزود: با توجه به کسری های بودجه، تخصیص همین مقدار بیشتر برای این مصوبه امکان پذیر نبوده است./ ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار