آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟ پیش‌بینی بورس فردا سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار قیمت سکه امروز ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۴۷ میلیون تومان شد قیمت دلار، یورو ۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار بیت‌کوین ۹۰ هزار دلار را رد میکند؟ / تازه‌ترین قیمت ارز‌های دیجیتال آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ماه ۱۴۰۵ قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | نرخ لحظه‌ای انواع سوت از ۵۰ تا ۱۵۰۰ آخرین قیمت دلار عصر امروز دوشنبه ۶ مهر ۱۴۰۵ | عبور قیمت دلار از ۲۴۰ هزار تومان صدور چک رمزدار از فردا در شبکه بانکی متوقف می‌شود/ جزئیات قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ مهر؛ افزایش قیمت دلار امروز ادامه دارد؟

طرح اختصاص بنزین به اشخاص به جای خودرو+ جزئیات

طرح اختصاص بنزین به اشخاص به جای خودرو+ جزئیات سرپرست منطقه آزاد قشم با تشریح جزئیات اجرای طرح بنزینی دولت در این جزیره از ساخت سه ساله پل خلیج فارس توسط قرارگاه خاتم در صورت تامین منابع مالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۱۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 02
کد خبر: ۱۱۶۱۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشار فتح اللهی در نشست خبری با اشاره به اینکه جزیره قشم از 20 کشور دنیا بزرگتر است، اظهار کرد: متاسفانه تاکنون با وجود موقعیت ژئوپولتیک جزیره قشم، این منطقه به لحاظ لوجستیگ حمل و نقل ذخایر نفت و گاز و گردشگری رشد آن چنانی نداشته است.

 

وی با بیان اینکه توسعه های گذشته قشم بدون برنامه متوازن بوده و در واقع یک توسعه کاریکاتوری بوده است، افزود: براساس نقشه راهی که تدوین کرده ایم توسعه جزیره قشم در سه برنامه کوتاه مدت (1401) میان مدت (1404) و بلندمدت (1408) انجام می شود.

 

سرپرست منطقه آزاد قشم در خصوص اجرای طرح بنزینی دولت در این جزیره، گفت: هدف طرح بنزینی دولت رساندن یارانه به اقشار ضعیف است براین اساس در جزایر قشم و کیش این طرح پایلوت اجرا و به هر نفر 15 لیتر بنزین تخصیص می یابد. به عنوان مثال یک خانواده 4 نفره که خودرو داشته و 60 لیتر دریافت می کند و امروز هم همان 60 لیتر را به انها اختصاص می دهند قیمت بنزین تغییر نخواهد کرد.

 

فتح اللهی ادامه داد: این یک اتفاق میمون بوده و عین عدالت است. پس از آنکه نتایج اجرای این طرح ارزیابی شود دولت درباره اجرای آن در کشور تصمیم گیری خواهد کرد.

 

وی جمعیت قشم را حدود 167 هزار نفر اعلام کرد و گفت: طرح جدید بنزینی به صورت پایلوت ابتدا در کیش عملیاتی می شود و طی دو تا سه هفته بعد در قشم اجرایی خواهد شد.

 

سرپرست منطقه آزاد قشم همچنین از برنامه ریزی برای تبدیل قشم به هاب بانکرینگ منطقه خبر داد و گفت: درصورت تامین منابع مالی پل خلیج فارس توسط قرارگاه خاتم الانبیا طی دو تا سه سال خواهد شد.

 

فتح اللهی بیان کرد: برای اتمام پل خلیج فارس حدود 300 میلیون یورو سرمایه نیاز است که اگر بخشی از آن در قالب بودجه سال آینده تامین شود می توانیم کار را شروع کنیم، مذاکرات اولیه با پیمانکار این پروژه یعنی قرارگاه خاتم الانبیا صورت گرفته که امیدواریم با کمک های دولتی از طریق اختصاص ردیف بودجه ساخت پل خلیج فارس در زمان مورد نظر به اتمام برسد.

 

سرپرست منطقه آزاد قشم همچنین با اشاره به اینکه امروز برای توسعه نقشه داریم و می توانیم بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته قرار است چه اتفاقی بیفتد، اظهار کرد: در برنامه‌ها اهداف متعددی مشخص شده که کسب جایگاه نخست صادراتی، تبدیل قشم به هاب انرژی خاورمیانه، تبدیل به قطب گردشگری داخلی و خارجی، تبدیل به مرکز انتقال فناوری های نوین تبدیل به جزیره هوشمند از جمله این اهداف است.

 

فتح‌الهی تکمیل پل خلیج فارس یل زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی تامین زیرساخت های انرژی، توسعه زیرساخت‌های لجستیکی احداث و توسعه راه‌های ارتباطی، ارتقاء سطح خدمات حمل‌ونقل، ساخت اسکله و سازه‌های دریایی توسعه و ساخت ترمینال های صادراتی توسعه، احداث بنادر بزرگ چند منظوره، ساخت آب شیرین کن و توسعه فناوری اطلاعات و هوشمند سازی را از جمله برنامه های میان مدت و بلندمدت منطقه آزاد قشم عنوان کرد.

 

وی بر ضرورت فعال شدن دیپلماسی اقتصادی برای تبدیل جزیره قشم به هاب انرژی منطقه تاکید کرد و گفت: نرخ بیکاری در قشم حدود 10 درصد است که البته این رقم مبنای دقیقی ندارد.

 

وی همچنین با انتقاد از مدیریت گذشته منطقه آزاد قشم،‌اظهار کرد:‌ تامین مالی از محل فروش زمین یکی از بدترین روش‌های مدیریتی است،‌متاسفانه در قشم به اندازه 10 سال آینده زمین فروخته شده که ما را درگیر پرونده‌های قضایی کرده است.

 

وی با تاکید بر این‌که برای تامین منابع مالی زمین‌فروشی نخواهیم داشت، گفت:‌برای تامین منابع مالی از ابزارهای نوین استفاده خواهیم کرد. /تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار