جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

بلومبرگ: سفر پامپئو به بروکسل و سوچی علیه ایران ناکام ماند

یک رسانه آمریکایی گزارش داده سفر وزیر خارجه این کشور به بروکسل و سوچی علیه ایران ناکام مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۲۵
به گزارش  راهبرد معاصر ، یک رسانه آمریکایی به نقل از منابع روسیه‌ای گزارش داده «مایک پامپئو»، وزیر خارجه آمریکا در سفرش به بروکسل و سوچی روسیه در تحقق اهدافی که علیه ایران داشته ناکام مانده است.

پایگاه بلومبرگ در این گزارش ابتدا به اتفاق نظر کشورهای دنیا با «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در اجتناب از تقابل نظامی با ایران پرداخته و نوشته رئیس‌جمهور آمریکا به دنبال ایجاد درگیری نظامی با ایران نیست و آن را دنبال نمی‌کند.

بلومبرگ  می‌نویسد: «متحدان آمریکا هر چند برخی انتقادهای بی‌پرده، جاهلانه و مبهم علیه سیاست‌های آمریکا در قبال ایران مطرح می‌کنند، اما هیچ‌کدام معتقد نیستند که دولت ترامپ در تدارک جنگ با ایران است.»

بلومبرگ با اشاره به تشویش دولت‌های سراسر دنیا از بروز تنش میان واشنگتن و تهران نوشته مخاطرات درگیری‌، محاسبات اشتباه نظامی و عدم تعامل آمریکا در خصوص اهدافش آنها را نگران کرده است. علی‌رغم این، این پایگاه خبری در ادامه می‌نویسد: «آنچه باعث مهار این تشویش در میان کشورهای دنیا از برلین تا مسکو و آنکارا می‌شود، بیزاری ترامپ از آغاز جنگ‌های تازه است که اغلب بیان می‌شود.»

رسانه آمریکایی در ادامه به ناکامی‌های بخش جنگ‌طلب دولت آمریکا (مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا و جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید) در جلب حمایت جامعه جهانی از مواضع دولت آمریکا و تحرکات نظامی اخیر این کشور علیه ایران اشاره کرده است.

در این گزارش آمده است: «در سفر هفته گذشته مایکل پامپئو، وزیر خارجه آمریکا به بروکسل حمایت چندانی از مواضع آمریکا انجام نشد و دولت‌های اروپایی بر تعهدشان به توافقی که ترامپ سال گذشته از آن خارج شد تأکید کردند. یک منبع مطلع از رایزنی‌های پامپئو با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه می‌گوید چیزی از این سفر عاید پامپئو نشد. یک منبع دیگر که به کرملین نزدیک است هم گفت بی‌اعتمادی میان مسکو و واشنگتن آنقدر عمیق است که امکان عقد هیچ توافق جداگانه‌ای میان دو کشور بر سر ایران وجود ندارد.»

  
«فئودور کوکیانوف»، رئیس شورای سیاستگذاری خارجی و دفاعی روسیه که به کرملین مشاوره می‌دهد گفت: «ما ظرف دو سال و نیم گذشته رویکرد و تاکتیک‌های ترامپ را به خوبی مطالعه کرده‌ایم. او آدم جنگ‌طلبی نیست و دوست ندارد بجنگند.»

وی اضافه کرد: «او  دوست دارد یک نمایش قدرت به راه بیندازد و از اهرم‌هاش اقتصادی استفاده کند. تصورش این است که تحریم‌ها سرانجام ایران را وادار به مذاکره خواهد کرد.»

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده‌اند تسلیم فشارهای دولت آمریکا نخواهند شد و با این کشور وارد مذاکره نخواهند شد.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار