نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

دیدار باقری با نمایندگان سه کشور اروپایی در وین

مذاکره کننده ارشد ایران با نمایندگان سه کشور اروپایی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر مذاکره کننده ارشد ایران در ادامه رایزنی های دیپلماتیک روز دوشنبه با روسای هیات‌های سه کشور اروپایی در چارجوب هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین دیدار کرد. این دومین دیدار علی باقری کنی در مرحله دوم از هشتمین دور مذاکرات وین است که امروز از سرگرفته شد. باقری پیشتر با انریکه مورا هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام دیدار کرد و دو طرف درباره ادامه مسیر جلسات و گفت‌وگوهای روزهای آتی رایزنی کردند.

گفت‌وگوها در روزهای آینده در سطوح و قالب‌های مختلف به صورت دوجانبه و چند جانبه ادامه خواهد داشت. منابع نزدیک به تیم‌های مذاکره کننده احتمال می‌دهند که با کاهش نقاط اختلافی در گفت‌وگوها نشست کمیسیون مشترک برجام ااواخر هفته برگزار شود.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در جمع خبرنگاران گفت که هیات جمهوری اسلامی ایران به وین سفر کرده است تا مطمئن شود که منافع وعده داده شده در برجام محقق می‌شود. وی افزود که در این زمینه «توافق‌هایی را داشتیم و باید ببینیم طرف مقابل با اراده و جدیت وارد می‌شود. »

خطیب زاده با بیان اینکه طرف‌های مقابل باید تعهد خود را نشان دهند افزود: وقت زیادی از هیأت ایرانی گرفته شد و ایران به‌خاطر سابقه بسیار بد آمریکا و بی‌عملی اروپا باید مطمئن شود کسی در آینده این توافق را به سخره نگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ضرب‌الاجل‌های طرف‌های غربی برای مذاکرات خاطر نشان کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچ ضرب الاجل ساختگی را نمی‌پذیرد. «امروز توپ در زمین غربی‌ها و آمریکاست و اگر طرف‌های مقابل به تعهداتشان عمل کنند خیلی زود می‌توانیم به توافق برسیم.»

وی با بیان اینکه پیشنهادات ایران روی میز است هشدار داد که پنجره توافق تا ابد باز نخواهد ماند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار