آیا پرونده خرید اف35 عربستان به سرنوشت امارات دچار می شود؟ ایران ورود غیرقانونی مقامات رژیم صهیونیستی به خاک سوریه را محکوم کرد عراقچی پس از تصویب قطعنامه ضد ایرانی: تفاهم قاهره رسما خاتمه یافته تلقی می‌شود تصویب قطعنامه ضد ایرانی در نشست شورای حکام آژانس ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی

دیدار باقری با نمایندگان سه کشور اروپایی در وین

مذاکره کننده ارشد ایران با نمایندگان سه کشور اروپایی دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۱۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 03
کد خبر: ۱۱۶۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر مذاکره کننده ارشد ایران در ادامه رایزنی های دیپلماتیک روز دوشنبه با روسای هیات‌های سه کشور اروپایی در چارجوب هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین دیدار کرد. این دومین دیدار علی باقری کنی در مرحله دوم از هشتمین دور مذاکرات وین است که امروز از سرگرفته شد. باقری پیشتر با انریکه مورا هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام دیدار کرد و دو طرف درباره ادامه مسیر جلسات و گفت‌وگوهای روزهای آتی رایزنی کردند.

گفت‌وگوها در روزهای آینده در سطوح و قالب‌های مختلف به صورت دوجانبه و چند جانبه ادامه خواهد داشت. منابع نزدیک به تیم‌های مذاکره کننده احتمال می‌دهند که با کاهش نقاط اختلافی در گفت‌وگوها نشست کمیسیون مشترک برجام ااواخر هفته برگزار شود.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در جمع خبرنگاران گفت که هیات جمهوری اسلامی ایران به وین سفر کرده است تا مطمئن شود که منافع وعده داده شده در برجام محقق می‌شود. وی افزود که در این زمینه «توافق‌هایی را داشتیم و باید ببینیم طرف مقابل با اراده و جدیت وارد می‌شود. »

خطیب زاده با بیان اینکه طرف‌های مقابل باید تعهد خود را نشان دهند افزود: وقت زیادی از هیأت ایرانی گرفته شد و ایران به‌خاطر سابقه بسیار بد آمریکا و بی‌عملی اروپا باید مطمئن شود کسی در آینده این توافق را به سخره نگیرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره ضرب‌الاجل‌های طرف‌های غربی برای مذاکرات خاطر نشان کرد که جمهوری اسلامی ایران هیچ ضرب الاجل ساختگی را نمی‌پذیرد. «امروز توپ در زمین غربی‌ها و آمریکاست و اگر طرف‌های مقابل به تعهداتشان عمل کنند خیلی زود می‌توانیم به توافق برسیم.»

وی با بیان اینکه پیشنهادات ایران روی میز است هشدار داد که پنجره توافق تا ابد باز نخواهد ماند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار