بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند

اولیانوف: تحریم‌های آمریکا بزرگترین مانع مذاکرات است

مذاکره کننده ارشد روسیه در مذاکرات وین گفت:هنوز بزرگترین و پیچیده‌ترین مانع بر سر راه مذاکرات تحریم‌های آمریکا علیه ایران است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۴۹۳

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در مصاحبه با العربیه اعلام کرد که در مذاکرات جاری نیاز است بر موضوع لغو تحریم‌های آمریکا علیه ایران تمرکز شود، زیرا هنوز بزرگترین و پیچیده‌ترین مانع بر سر راه مذاکرات، این مسئله است.

او در ادامه از اینکه طرف‌های اروپایی در جدیت ایران در مذاکرات شک دارند ابراز شگفتی کرده و این شک را بدبینی غربی‌ها علیه ایران خواند و تاکید کرد که مذاکرات آسان نیست، اما پیشرفت می کند.

اولیانوف که نقش یک میانجی غیررسمی بین تهران و واشنگتن را بازی می‌کند، صبح به طور جداگانه با هیئت‌های ایرانی و سپس آمریکایی دیدار کرد. در همین حین به گفته یک خبرگزاری کره جنوبی، معاون وزیر امور خارجه این کشور در وین به سر می‌برد تا در مورد وجوه مسدود شده ایران در سئول گفت‌وگو کند.

شرکت کنندگان در مذاکرات هسته‌ای پس از چند روز وقفه به دلیل تعطیلات سال نو، روز دوشنبه برای تکمیل مذاکرات احیای توافق هسته‌ای امضا شده با ایران در سال ۲۰۱۵ در وین گرد هم آمدند.

پیش از شروع دور هفتم مذاکرات هسته‌ای در وین مقامات کشورمان بار‌ها اعلام کرده بودند در این دور از مذاکرات به دنبال وقت‌کشی نیستند و در صورتی که آمریکا تحریم‌های علیه ایران را لغو کند تهران نیز به تعهدات خود در چارچوب برجام عمل خواهد کرد.

با این وجود حتی در میانه مذاکرات، واشنگتن تحریم‌های جدیدی را علیه کشورمان اعمال کرد که واکنش مقامات ایران را برانگیخت. سعید خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در همین راستا اعلام کرد که واشنگتن قادر به درک این مسئله نیست که کارزار شکست حداکثری و گشایش دیپلماتیک نقیض هم هستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر