دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای شیخ نعیم قاسم: مجروحان پیجری پیشگامان بصیرت هستند/ سقوط اسرائیل حتمی است دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد

نماینده روسیه:همه طرف‌ها از روند مثبت و فضای عمل‌گرایانه مذاکرات رضایت دارند

رئیس هیأت روسی در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران گفت: «همه طرف‌ها از روند مثبت و فضای عمل‌گرایانه در مسیر مذاکرات جاری ابراز رضایت کردند».
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۸ - ۰۸ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 29
کد خبر: ۱۱۵۷۹۱

به گزارش راهبرد معاصر «میخاییل اولیانوف» نماینده روسیه در نهادهای بین‌المللی مستقر در وین چهارشنبه شب اعلام کرد طرف‌های برجام (منهای ایران) با طرف آمریکایی رایزنی کردند.

اولیانوف در پیامی توئیتری نوشت: «طرف‌های برجام (به‌جز ایران) و [هیأت] آمریکا عصر امروز دیدار کرده و به تبادل دیدگاه درباره وضعیت فعلی پیرامون مذاکرات وین پرداختند».

این مقام روسیه‌ای در یک مصاحبه هم گفت که دولت بایدن می‌تواند درباره اینکه از برجام خارج می‌شود تعهد سیاسی بدهد اما نمی‌‌تواند از جانب دولت‌های بعدی آمریکا ضمانت بدهد.

رئیس هیأت روسی در مذاکرات رفع تحریم‌های ایران افزود: «همه طرف‌ها از روند مثبت و فضای عمل‌گرایانه در مسیر مذاکرات جاری ابراز رضایت کردند».

اولیانوف امروز (چهارشنبه) همچنین از گفت‌وگو با نماینده آمریکا در امور ایران در جریان مذاکرات وین خبر داد و گفت: «امروز با نماینده آمریکا در امور ایران آقای رابرت مالی دیدار کردم. رایزنی‌ها و هماهنگی نزدیک بین هیأت‌های روسیه و ایالات متحده در جریان مذاکرات وین، پیش‌نیاز مهمی برای پیشرفت در جهت احیای برجام است». (جزئیات بیشتر)

امروز و در ادامه رایزنی‌های دور هشتم مذاکرات وین که از دوشنبه آغاز شده است، نشست مشترکی با حضور «علی باقری» مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران، «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و نمایندگان سه کشور اروپایی عضو برجام (فرانسه، انگلیس و آلمان) در هتل کوبورگ شهر وین برگزار شد. باقری همچنین نشستی دوجانبه با انریکه مورا داشت.

به گزارش فارس، دور هشتم مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ به منظور رفع تحریم‌ها علیه ایران با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام از عصر دوشنبه ششم دی ماه در شهر وین آغاز شد. در این نشست روند مذاکرات مورد ارزیابی قرار گرفت و خصوص نحوه ادامه گفت‌وگوها بحث و تبادل نظر شد.

باقری در نشست روز دوشنبه با اشاره به پیشرفت‌های صورت‌گرفته در دور پیشین، بر لزوم رفع تحریم‌ها و ارائه تضمین‌های عینی و کافی از سوی طرف مقابل و راستی‌آزمایی این اقدامات تأکید کرد و گفت که هیأت ایرانی مانند دور قبل برای تعامل جدی و پیشبرد گفت‌وگوها آمادگی کامل دارد.

در این نشست، تمامی هیأت‌ها به پیشرفت حاصل‌ شده در دور پیشین گفت‌وگوها اشاره کرده و برای ادامه رایزنی‌های فشرده اعلام آمادگی کردند و همچنین عنوان شد که اغلب پیشنهادات ایران، در متن جدید گنجانده شده است. در پایان نشست مقرر شد که مذاکرات و کار بر روی متن از روز سه‌شنبه هفتم دی ماه در سطوح و فرمت‌های مختلف ادامه یابد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار