سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

حمله موشکی جدید یمنی‌ها به مواضع مزدوران اماراتی

حمله موشکی جدید یمنی‌ها به مواضع مزدوران اماراتی «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که بیش از 50 نفر از مزدوران اماراتی در جریان این عملیات نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی کشته و زخمی شدند و خسارت‌های سنگینی به تجهیزات آنها وارد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۴ - ۲۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 19
کد خبر: ۱۱۸۶۱۲

به گزارش راهبرد معاصر نیروهای مسلح یمن امروز چهارشنبه توانستند تلاش تروریست‌های داعشی و مزدوران اماراتی برای نفوذ به مواضع خود در شهرستان‌های «حریب» و «عین» در مارب را ناکام بگذارند.

بر اساس این گزارش، تروریست‌ها و مزدوران اماراتی در حالی متحمل این شکست شدند که از پوشش هوایی سنگین جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی برخوردار بودند.

«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که بیش از 50 نفر از مزدوران اماراتی در جریان این عملیات نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی کشته و زخمی شدند و خسارت‌های سنگینی به تجهیزات آنها وارد شد.

وی اظهار داشت که یگان موشکی ارتش یمن مراکز تجمع مزدوران امارات را با دو فروند موشک بالستیک هدف قرار داد.

به گفته سخنگوی نیروهای مسلح یمن این موشک‌ها دقیقا به اهداف مورد نظر اصابت کرد و شمار زیادی از مزدوران اماراتی در این حمله موشکی کشته و زخمی شدند.

عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از ششم فروردین 94 حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند که این حملات به‌جز ویرانی یمن و کشتار هزاران انسان بی‌گناه نتیجه‌ای برای رژیم سعودی نداشته است.

تجاوز نیروهای ائتلاف عربی ـ آمریکایی به‌سرکردگی عربستان سعودی به یمن تاکنون موجب خلل در مقاومت مردم این کشور نشده است./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار