پیش‌بینی بازار ارز، طلا، مسکن و بورس با توافق ایران و آمریکا/ سطح تغییر قیمت‌ها چقدر خواهد بود؟ قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد

توضیحات وزیر راه و شهرسازی درباره تامین زمین نهضت ملی مسکن

توضیحات وزیر راه و شهرسازی درباره تامین زمین نهضت ملی مسکن رستم قاسمی گفت:تامین زمین چهار میلیون واحد مسکونی تا چند ماه آینده انجام خواهد شد اما نیاز به مسکن، بسیار بیشتر از ۴ میلیون واحد مسکونی است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۱۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 04
کد خبر: ۱۱۶۵۰۰

به گزارش راهبرد معاصر «رستم قاسمی» وزیر راه و شهرسازی در مراسم تکریم و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید سازمان ملی زمین و مسکن، با بیان اینکه دو مسوولیت اصلی مسکن و حمل‌ونقل بر عهده وزارت راه و شهرسازی است، گفت: وضع کشور در مدهای مختلف حمل‌ونقل خوب نیست و باید اقدامی برای ایجاد شرایط بهتر از جمله نوسازی و توسعه زیرساخت‌ها و ناوگان انجام شود که البته اقداماتی در دست اجراست و اثرات آن در آینده مشخص خواهد شد.

وی با بیان اینکه تامین مسکن دیگر مسوولیت مهم وزارت راه و شهرسازی است، افزود: امروز مسکن در سبد خانوار نقش بسیار تعیین کننده‌ای دارد. حدود ۹ میلیون جوان ازدواج نکرده‌اند، فرض بر این است که حداقل ۵۰ درصد از این جوانان به علت شرایط اقتصادی موفق به ازدواج نشده‌اند. همچنین تعداد بسیاری زیادی از مردم اجاره نشین هستند.

قاسمی گفت: مسکن نیاز واقعی جامعه است و میزان نیاز هم بسیار بیشتر از چهار میلیون واحد مسکونی است. 

قاسمی با اشاره به ثبت نام بیش از ۳ میلیون نفر در طرح نهضت ملی مسکن، گفت: نهضت ملی مسکن یک کار بزرگ و اما شدنی است. ما تجربه مسکن مهر را داریم که کار بسیار بزرگی بود که اشکالات کوچکی نیز داشت. باید از آن اشکالات تجربه بگیریم و آن‌ها را در طرح نهضت ملی مسکن برطرف کنیم.  

این عضو کابینه سیزدهم ادامه داد: در دولت گذشته که توجه چندانی به امر مسکن وجود نداشت، اقای محمد اسلامی کار بزرگی کرد و اقدام ملی مسکن را شروع کرد که امروز حدود ۵۲۰ هزار واحد مسکونی در قالب این طرح در حال احداث است و طبق گفته‌های سازمان بازرسی کل کشور، حدود ۱۵ درصد نیز پیشرفت فیزیکی دارد.  

وی افزود: در دولت جدید نیز اقدامات بزرگی انجام شده است. اکنون ساخت حدود ۳۰۰ هزار واحد در شهرهای جدید شروع شده است و در کل۷۰۰ هزار واحد مسکونی در کل کشور آماده ساخت است.  

وزیر راه و شهرسازی گفت:یک میلیون زمین نیز آماده شده است و این به غیر از بخش روستایی است. در روستاها نیز ۱۶۰ هزار نفر با کد ملی به بنیاد مسکن معرفی شده‌اند که کار ساخت واحدهای مسکونی برای این تعداد نیز در حال انجام است.

وزیر راه و شهرسازی گفت: تامین ۴ میلیون زمین واحد مسکونی تا چند ماه آینده کار سختی نیست. همه کارکنان در وزارت راه و شهرسازی به طور جهادی کار می‌کنند و این تعداد زمین تامین خواهد شد.

رستم قاسمی گفت:صندوق ملی مسکن نیز که تاسیس شده و از سال آینده به آن منابع خوبی تزریق خواهد شد، به پیشبرد طرح نهضت ملی مسکن کمک خواهد کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار