عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

حمله به پایگاه نظامیان آمریکا در فرودگاه بغداد

افراد ناشناس اقدام به شلیک چهار موشک کاتیوشا به پایگاه آمریکایی ویکتوریا در بغداد کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی اعلام کردند پایگاه آمریکایی ویکتوریا واقع در فرودگاه بین‌المللی بغداد با چهار موشک کاتیوشا هدف حمله قرار گرفت.

رسانه‌های عراقی افزودند این موشک‌ها پایگاه (آمریکایی) ویکتوریا را هدف قرار دادند و آژیر خطر آن به صدا درآمد.

پیشتر، کانال تلگرام صابرین نیوز از هدف قرار دادن کاروان لجستیک ارتش آمریکا در استان بابل خبر داده بود. گروه اصحاب الکهف در کانال تلگرام خود اعلام کرد: پس از حمله مجاهدان ما در شب سال نو میلادی به کاروان ارتش آمریکا و توقف چهار روزه حرکت این کاروان ها، مسئولیت حمله امروز با دو بمب بزرگ به کاروان ارتش آمریکا در منطقه النیل در استان بابل عزیز و حمله با یک بمب نزدیک پل کالسوه را بر عهده می‌گیریم.

گفتنی است در حالی که دولت عراق روز جمعه ۱۰ دی‌ماه رسما پایان ماموریت و خروج نظامیان آمریکایی از این کشور را اعلام کرد رهبران سیاسی این کشور این ادعا را رد و تاکید می‌کنند هیچ نشانه‌ای مبنی بر خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی از عراق دیده نمی‌شود و این نیرو‌ها تحت عناوین دیگر در این کشور حضور دارند.

پارلمان عراق پس از عملیات تروریستی ارتش آمریکا در به شهادت رساندن سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس قانون الزام دولت الکاظمی به اخراج فوری نظامیان اشغالگر آمریکایی از این کشور را به تصویب رساند، اما با این حال این مصوبه به بهانه‌های مختلف به تعویق افتاد تا اینکه دولت آمریکا اعلام کرد تا پایان سال ۲۰۲۱ نظامیان خود را از عراق خارج خواهد کرد.

اما با اینکه چند روزی از سال میلادی ۲۰۲۲ گذشته و به رغم اعلام دولت الکاظمی مبنی بر پایان ماموریت نظامیان آمریکایی در این کشور، رهبران احزاب سیاسی عراقی می‌گویند اعلام خروج نظامیان اشغالگر از کشورشان نمایشی بیشتر نیست و این نیرو‌ها همچنان در عراق بسر می‌برند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده