ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

٢ بازیکن استقلال در آستانه محرومیت

دو بازیکن کلیدی تیم استقلال به دلیل اخطارهایی که گرفته‌اند در آستانه محرومیت قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 05
کد خبر: ۱۱۶۵۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  محمدحسین مرادمند مدافع میانی آبی پوشان که این روزها در خصوص خدمت سربازی وی هم حرف و حدیث‌هایی وجود دارد، پر کارت‌ترین بازیکن تیمش است و تاکنون ۷ بار با کارت زرد داوران جریمه شده و به همین دلیل ۲ بازی تیمش را هم از دست داده است.


مرادمند تنها بازیکن استقلال است که در نیم فصل اول به دلیل دریافت اخطار طعم محرومیت را چشیده و اتفاقاً او دو بار از حضور در دیدارهای تیمش محروم شده است که این محرومیت‌ها در بازی مقابل گل گهر و آلومینیوم اعمال شده است.


در حالی که مرادمند دومین محرومیت خود را هم پشت سر گذاشت و از دیدار مقابل مس رفسنجان می‌تواند به ترکیب تیمش بازگردد، دو بازیکن دیگر استقلال به دلیل دریافت اخطار در آستانه محرومیت قرار دارند.


محمد دانشگر مقابل آلومینیوم اراک و در روزی که بسیاری از بازیکنان استقلال از اشکان خورشیدی در اراک کارت زرد دریافت کردند، یکی از اخطاری‌های تیمش بود که این سومین کارت زرد وی در این فصل محسوب می شود. دانشگر که به عنوان بازیکن اصلی یا جانشین در استقلال حضور داشته است، در صورت دریافت یک اخطار دیگر ۴ کارته خواهد شد و یک بازی را به دلیل محرومیت از دست می‌دهد.


پیش از دانشگر هم «کوین یامگا» وینگر سمت راست آبی پوشان ۳ اخطاره شده بود تا وی نیز در آستانه از دست دادن یک بازی قرار داشته باشد. یامگا که بازی در پست‌های مختلف را تجربه کرده، با زدن ۴ گل و ارسال یک پاس گل تاثیر گذار ترین بازیکن استقلال در ۱۳ هفته ابتدایی فصل می‌باشد.


آبی پوشان در هفته چهاردهم رقابتهای لیگ برتر میزبان مس رفسنجان هستند که این دیدار در روز شنبه ۱۸ دی و از ساعت ۱۷ در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود./ خبرآنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار