دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو مجلس پیگیر پرداخت خسارت خانوار‌ها به‌دلیل قطعی مکرر برق سید حسن خمینی: باید به تیمی که در میدان مذاکره هست اعتماد کرد قالیباف به آمریکای لاتین می‌رود پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم

قوه قضائیه مسؤولان خاطی در سیل اخیر کشور را محاکمه کند

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اگر من جای قوه قضائیه بودم، همه مسؤولان خاطی در جریان سیل اخیر کشور را که بی‌تدبیری به خرج دادند، پای میز محاکمه می‌کشاندم.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۸ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۵۷

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی عصر امروز در اجتماع مردم سیل‌زده کلات در مسجد جامع این شهر با اشاره به اینکه با رعایت اصول اولیه و فنی نباید در زمان وقوع سیل غافلگیر شویم، اظهار کرد: باید در ساخت‌وسازها اصول ساختمانی را رعایت کرد و ساختمانی محکم بر اساس اصول نظام‌مهندسی بنا کرد.

 

تولیت آستان قدس رضوی افزود: باید هم مردم پی گیر باشند که رعایت اولیه را در مقابل سیل انجام دهند و هم دستگاه‌های ذی‌ربط در ساخت‌وسازها نهایت نظارت و دقت را داشته باشند.

وی بابیان اینکه جمع زیادی از هم‌وطنانمان در جریان سیل اخیر در نقاط مختلف کشور متحمل خسارت شدند، تأکید کرد: اگر من جای قوه قضائیه بودم، همه مسؤولان خاطی در جریان سیل اخیر کشور را که بی‌تدبیری به خرج دادند، پای میز محاکمه می‌کشاندم.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با تأکید بر اینکه آستان قدس رضوی در حد توان در راستای کمک و امدادرسانی به آسیب دیدگان سیل تلاش کرده است، ابراز کرد: اولویت ما در شهرستان‌های سیل‌زده ایجاد اشتغال است تا از این طریق به مردم کمک کنیم.

ارسال نظر
آخرین اخبار