پدر امیر سپهبد شهید موسوی دارفانی را وداع گفت سردار نقدی: مقاومت ملت ایران در برابر فشارهای خارجی ادامه دارد سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد قیمت دلار امروز پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ وزیر دفاع: شاهد ارتقای چشمگیر توان آفندی و پدافندی خواهیم بود بقائی: آمریکا به‌جای مذاکره به دنبال دیکته کردن شروط خود است سرلشکر ایزدی: دشمن در انفعال است؛نیروهای مسلح با اقتدار در صحنه هستند نامه ایران به شورای امنیت در پی استمرار محاصره دریایی از سوی آمریکا اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز

سیاست های فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است

سیاست های فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه سیاست های فشار حداکثری علیه ایران شکست خورده است، گفت:هیچ ضرب الاجلی را در مذاکرات نمی پذیریم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ابوالفضل عموئی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تعیین ضرب الاجل طرف های غربی در مذاکرات برجامی برای ایران برای رسیدن به توافق، گفت: این موضوعات ساختگی از سوی طرف های غربی نمی تواند بر روی تیم مذاکره کننده ایرانی تاثیر گذار باشد.

 

وی با بیان اینکه طرف های غربی به ویژه آمریکایی ها در روند اجرای برجام اخلال ایجاد کرده اند و هنوز هم در همان مسیر قبلی حرکت می کنند، ادامه داد: علیرغم اینکه طرف های غربی اعتراف کرده اند سیاست فشار حداکثری بر ایران شکست خورده است ولی همچنان تحریم ها را علیه ایران حفظ کرده اند.

 

نماینده تهران در مجلس تصریح کرد: مردم ایران پس از خروج آمریکا از برجام و بعداز اعمال تحریم های ناعادلانه فشار اقتصادی را تحمل کرده اند و هیچ فردی هم نبود برای این سه سال اخیر ضرب الاجلی تعیین کند، از نظر ما هیچ ضرب الاجلی وجود ندارد و اگر وجود هم داشته باشد منافع ملی کشورمان است که خط قرمز ما است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اضافه کرد: اگر منافع ملی ایران در مذاکرات تامین شود از قبل هم اعلام کرده است به برجام بازمی گردد و تعهدات خود را پس از راستی آزمایی لغو تحریم ها اجرایی می کند.

 

عموئی با بیان اینکه طرف های غربی به جای اینکه در مذاکرات به دنبال تعیین ضرب الاجل برای ایران باشند به دنبال نقش سازنده باشند، عنوان کرد: طرف های غربی به ویژه اروپایی ها باید 11 تعهدی که در برجام در قبال ایران پذیرفته بودند را اجرایی کنند و رویکرد خود را تغییر دهند تا مذاکرات در ریل مثبت قرار گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha