قیمت کتاب‌های درسی افزایش می‌یابد؟ رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال
وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد

شهریه تمام مدارس غیردولتی باید شفاف اطلاع رسانی شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: شهریه مصوب تک تک مدارس غیردولتی کاملا شفاف باید برای مردم اطلاع رسانی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۸ - ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 20
کد خبر: ۱۱۶۹۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، صبح امروز آئین رونمایی از سامانه ثبت شکایات و تلفن گویای سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی، با حضور سید محمد بطحائی، وزیر آموزش و پرورش، میر حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و پرورش مجلس، مجتبی زینی وند رئیس مدارس و مراکز غیردولتی، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی، علیرضا کاظمی معاون فرهنگی و پرورشی در سالن شهید حججی برگزار شد.

مجتبی زینی وند در این مراسم گفت: ما تیم‌های نظارتی ویژه در مناطق یک تا ۶ مستقر کردیم و مناطق ۷ تا ۱۲ نیز روزهایی را مشخص کردیم و اطلاع رسانی کردیم تا در این روزها پاسخگوی مردم هستند. روزانه ۵ تیم از مدارس غیردولتی تهران بازدید می‌کنند.

وی ادامه داد: این دو سامانه که امروز افتتاح شد امیدواریم تقویت و شفاف سازی مدارس غیردولتی را به دنبال داشته باشیم. از چهار طریق شهریه مدارس اطلاع رسانی می‌شود. در پرتال سازمان مدارس غیردولتی، اپلیکیشن استعلام میزان شهریه هم همین کار را انجام می‌دهد. از طریق پوسترهایی که مکلف کردیم در هر مدرسه نصب شود و همچنین امسال سامانه مشارکت‌ها و سنا لینک شدند و اطلاعاتشان ثبت می‌شود و قرارداد هم که میزان شهریه را مشخص می‌کند در این سامانه هست و پیامکی هنگام ثبت نام به ولی دانش آموز می‌رسد و میزان شهریه هم مشخص می‌شود.

وزیر آموزش و پرورش نیز در این مراسم بیان کرد: این دو سامانه مسیری برای صیانت از حق مردم است. از همکارانم در مدارس غیردولتی تشکر کنم که با سختی‌های مالی که وجود دارد دوشادوش ما هستند. از درک موقعیتی که موسسین نسبت به مشکلاتی که مردم با آن مواجهه هستند و مسائل مالی مردم را درک می‌کنند تشکر می‌کنم.

وی گفت: مدارس غیردولتی منشأ خیر و برکت در آموزش و پرورش بودند. امروز دو سامانه‌ای که می‌تواند آسایش خانواده‌ها را فراهم کند رونمایی شد. سامانه ثبت شکایت مردمی امکان ثبت شکایت در زمینه‌های مختلف را فراهم کرده و بنا به وعده‌ای که داده شده این شکایت باید ظرف ۱۰ روز رسیدگی شود.

بطحائی اظهار کرد: سامانه دیگری که برای افرادی که امکان دسترسی به نرم افزارها را ندادند سامانه تلفنی ۴۳۱۷ و برای شهرستانها با یک ۰۲۱ ابتدای آن، است و شخصاً کنترل می‌کنم که این سامانه‌ها دقیق کار کند و پیامک‌ها ارسال شود که شکایت ثبت شد یا پاسخ شما آماده است.

وی ادامه داد: شهریه‌ای که برای مدارس غیردولتی تعیین شده باید اطلاع رسانی دقیق شود و این مورد تاکید بنده است. البته اپلیکیشن و نرم افزاری نیز تهیه شده است که در آن اپلیکیشن همه مدارس غیردولتی ثبت شده است.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در همه مدارس غیردولتی باید هزینه‌ها و شهریه‌ها ثبت شده باشد تا خانواده‌ها وارد مدرسه شدند بتوانند آن را ببینند. امیدوارم موسسین مدارس غیردولتی با درک شرایط اقتصادی کشور و مردم همراهی کنند و از دریافت هرگونه وجهی خارج از آنچه مصوب شده است امتناع کنند. حتی اگر با دلایل موجه می‌خواهند بیش از شهریه و هزینه‌های تعریف شده وجهی را دریافت کنند این کار مجاز نیست.

منبع : مهر
ارسال نظر