کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار! مدارس و دانشگاه‌های چهارمحال و بختیاری تا پایان هفته تعطیل شد  کلاهبرداری کلان با وعده پرداخت وام فوری دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور

استخدام حق‌التدریس‌ها در انتظار تأیید دولت

رئیس فراکسیون ولایی مجلس با اشاه به جلسه امروز با وزیر آموزش‌وپرورش گفت: نمایندگان از وزیر گله‌مند بودند که چرا تاریخ پرداخت مطالبات فرهنگیان اعلام می‌شود اما اقدام موثری صورت نمی‌پذیرد؟ آئین‌نامه تبدیل وضعیت حق‌التدریس‌ها به دولت اعلام شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۲ - ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 19
کد خبر: ۱۱۶۱۳
به گزارش  راهبرد معاصر ؛ حمیدرضا حاجی بابایی درباره جلسه امروز فراکسیون نمایندگان ولایی با وزیر آموزش‌وپرورش و معاونان او اظهار کرد: محور این مباحث، مطالبات فرهنگیان بود  که عنوان شد  فرهنگیان از وضعیت معیشتی و حقوقی خود ناراضی هستند بنابراین نیاز است وضعیت حقوق آنها مورد بازنگری قرار گیرد.

وی افزود: از موارد مورد تاکید نمایندگان مجلس، اهمیت دانشگاه فرهنگیان و لزوم توجه خاص به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز با استفاده از حداکثر ظرفیت این دانشگاه بود.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: تبدیل وضعیت نیروهای حق‌التدریس و لزوم تسریع در تعیین تکلیف این گروه از سایر موارد مطرح شده دراین جلسه بود همچنین نمایندگان به این موضوع اعتراض داشتند که چرا با وجود ظرفیت بالای نیروی انسانی کارآمد و متخصص در آموزش وپرورش  بعضی از مدیران انتخاب شده، آموزش وپرورشی نیستند.

حاجی بابایی ادامه داد:‌ نمایندگان از وزیر گله‌مند بودند که چرا تاریخ پرداخت مطالبات فرهنگیان اعلام می‌شود اما اقدام موثری صورت نمی‌پذیرد همچنین بلاتکلیفی دانش‌آموزان کنکوری و عدم اعلام نظر دقیق و صریح در این مورد با توجه به شرایط مناطق سیل‌زده مورد سؤال نمایندگان بود.

وی تأکید کرد: لزوم برنامه‌ریزی دقیق برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته از مطالبات نمایندگان بود که زمانی که پاداش بازنشستگان پرداخت می‌شود بقدری فاصله زمانی ایجاد شده است که دردی از آنها دوا نمی‌‌کند، نیروهای خرید خدماتی نیز مورد اشاره قرار گرفتند و عدم پرداخت حقوق آنها مورد سؤال قرار گرفت.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس ادامه داد: نظام رتبه‌بندی معلمان، مطالبه فرهنگیان ست که نمایندگان مجلس از وزیر آموزش‌وپرورش درخواست کردند در اسرع وقت در این خصوص نیز پاسخگوی جامعه فرهنگیان باشد.

حاجی بابایی گفت: مسائل اخیر که در مدارس اتفاق افتاده است نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درخواست شد، جوانب مختلف مسئله با توجه به مسائل و اولویت‌های فرهنگی بررسی و گزارشی ارائه شود.

وی بیان کرد: نارضایتی فرهنگیان از بیمه درمانی نیز مورد سؤال نمایندگان بود و لزوم ارائه بیمه درمانی موثر و پاسخگو مورد تاکید قرار گرفت.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس تاکید کرد: افزایش حقوق دانشجو معلمان باید براساس مصوبه مجلس صورت گیرد و در این مورد قوانین گویا و مستند وجود دارد همچنین در صدور احکام افزایش حقوق فرهنگیان مصوبه مجلس باید اجرایی شود.

وی یادآور شد:  اجرای سند 2030 در برخی مدارس و لزوم نظارت در این زمینه مورد اعتراض نمایندگان بود همچنین بی‌توجهی برخی مدارس غیردولتی به مسائل فرهنگی مورد بحث قرار گرفت واز وزیر درخواست شد، نظارت بیشتری بر این امور داشته باشد.

حاجی بابایی گفت: وزیر آموزش وپرورش اظهار داشت که آئین‌نامه تبدیل وضعیت حق‌التدریس‌ها تمام و به دولت اعلام شده است که به محض تایید اجرایی می‌شود همچنین افزایش حقوق دانشجومعلمان را 440 هزار تومان اعلام کرد و در خصوص تأخیر زمان کنکور نیز معتقد بود که این امر از اختیارات و مسئولیت‌های وزارت علوم است و ما موافق هستیم.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس عنوان کرد: وزیر آموزش وپرورش در مورد حوادث اخیر معتقد است دشمنان ما می‌خواهند مردم را به نظام آموزش وپرورش بی‌اعتماد سازند و ما سعی کردیم با تدبیر عمل کنیم؛ درخصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته نیز اعلام شد که فقط بازنشستگان سال 97 پاداش خود را دریافت نکرده‌اند و حقوق معلمان خرید خدمت تا پایان دی ماه پرداخت شده است و باقی در خرداد ماه پرداخت خواهد شد.

منبع : تسنیم
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار