جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

سردار حاجی‌زاده: حاج قاسم به دولت قبل می‌گفت از این راه به جایی نمی‌رسید

سردار حاجی‌زاده با بیان اینکه محرومیت و مشکلات اقتصادی مردم از جمله مسائلی بود که ذهن شهیدسلیمانی را مشغول کرده بود گفت: حاج قاسم مخالف دیپلماسی نبود، بلکه مخالف وابستگی و سازش بود و به دولت قبل می‌گفت از این راه به جایی نمی‌رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۶۹۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حاجی‌زاده: حاج قاسم به‌شدت مخالف وابستگی و سازش بود/ به دولت قبل می‌گفت از این راه به جایی نمی‌رسید

 

سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و از همرزمان و دوستان سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به بیان اقدامات شهید سلیمانی و چرایی هراس دو چندان دشمن بعد از شهادت ایشان از راه و مکتب ایشان پرداخت و گفت: جبهه‌ استکبار، یعنی آمریکا‌، انگلیس، فرانسه، کشورهای مرتجع عرب و رژیم صهیونیستی نقشه‌های سنگینی برای منطقه کشیده بودند. هدف اینها این بود که می‌خواستند منطقه را تحت سیطره و سلطه خودشان دربیاورند و حاکمان منطقه را تضعیف یا از خود و یا نابود کنند یعنی کشورهای بی‌سر، بی‌ارتش، بدون قوای نظامی و قدرت دفاعی درست کنند.

 

سردار حاجی‌زاده افزود: در دهه‌ اخیر ویروسی به نام ویروس گروه‌های تکفیری و داعش درست کردند. سرعت شیوع این ویروس در منطقه از سرعت ویروس کرونا خیلی بالاتر بود. سردار سلیمانی فرمانده‌ میدانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود که نقشه‌ اینها را نقش بر آب کرد. اتفاقاً این طور نبود که صرفاً تهدید و حمله را دفع کند، تهدید را با تیزبینی و تیزهوشی و هدایت و راهبری مقام معظم رهبری تبدیل به فرصت کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به برخی ویژگی‌های منحصر به فرد شهید سلیمانی افزود: ویژگی‌هایی که ما برای حاج قاسم قائل هستیم عبارتند از اخلاص، صداقت، وفاداری، انقلابی بودن، جهادی بودن، شجاعت، مقاومت، استقامت در مقابل سختی‌ها، فداکاری، نوع‌دوستی و اخلاق، معنویت، عشق به شهادت، حساسیت به حدود شرعی، استکبار‌ستیزی، تعهد، ایمان، از دید من ایشان همه‌‌ این ویژگی‌ها را داشت ولی آن چیزی که برجسته بود و قله‌ این ویژگی‌ها بود که در واقع نقش هدایتگر را دارد قله ولایت‌مداری بود. ولایت‌مداری مراتب دارد. ایشان در بالاترین مراتب ولایت‌مداری بود.

 

سردار حاجی‌زاده گفت: در جلسه مواردی را داشتیم که حاج قاسم مخالف صد درصد موضوعی بود ولی موقعی که معلوم می‌شد نظر رهبر معظم انقلاب چیز دیگری است، از آن لحظه به بعد نظر خود را کنار می‌گذاشت. این یک ویژگی برجسته حاج قاسم بود.

 

فرمانده نیروی هوا فضا سپاه با اشاره به اینکه در برخی کشورها چون ندارند قهرمانان افسانه‌ای درست می‌کنند اما ما غرق در قهرمانان بزرگ هستیم تصریح کرد: الآن چیزی که خیلی مهم است هزاران و میلیون‌ها جوان و مرد و زن حداقل در داخل ایران داریم که عاشق حاج قاسم هستند و می‌خواهند ببینند نقش‌شان در این قضایا چه می‌تواند باشد و چگونه می‌توانند راه حاج قاسم را بروند. ما باید به این پاسخ دهیم. اعتقادم این است که هر کسی از ایرانیان، مرد و زن، جوان و پیر، هر کسی در هر شغل و کاری که هست، در هر مسئولیتی هست می‌تواند تلاش کند خودش را در آن کار تبدیل به حاج قاسم کند. این شدنی است. فکر می‌کنید فقط یک فرمانده می‌تواند حاج قاسم شود. فرض کنید رئیس‌یک کارخانه، بانکدار، مغازه‌دار، تاجر... نمی‌تواند حاج قاسم شود؟ می‌توانند حاج قاسمِ کار خودشان باشند.

 

سردار حاجی‌زاده در بخش دیگری از این گفت‌و‌گو به بیان دغدغه‌های حاج قاسم خارج از مدیریت نظامی پرداخت و گفت: آنچه من در صحبت‌ها و مسائلی که ذهن ایشان را مشغول کرده بود می‌دیدم «مردم» بود و مشکلات اقتصادی و محرومیت‌ها و مشکلاتی که دارند. در مقاطعی تصوّر ایشان این بود که از کار نظامی جدا شود قبل از اینکه به سپاه قدس برود. او گفت اگر منطقه‌ای را به من بسپارند روی بحث آبادانی آن کار می‌کنم. از دولت بودجه هم نمی‌خواهم. عمران و آبادانی و مسائل اقتصادی در نظر ایشان به‌خاطر این بود که مردم در آسایش زندگی کنند و مشکلاتشان به حداقل برسد. این خیلی او را نگران می‌کرد.

 

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همچنین درباره برخی ادعاها و اظهارات حاشیه‌ای به ویژه بعد از شهادت ایشان از جمله اینکه حاج قاسم موافق برجام یا بازوی سخت‌افزاری نظام در تحقق برجام بود‌، گفت: اگر واقعا چنین بود‌، چرا آقای ظریف در آن فایل صوتی گفتند ایشان به مسئله‌ دیپلماسی ضربه زده است؟! حاج قاسم مخالف دیپلماسی نبود. ایشان مخالف وابستگی و سازش بود و به دولت قبل می‌گفت از این راه به جایی نمی‌رسید./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار