چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

امیرعبداللهیان:تمام تحریمها باید در مراحل بعدی مذاکرات به صورت کامل لغو شود

امیرعبداللهیان:تمام تحریمها باید در مراحل بعدی مذاکرات به صورت کامل لغو شود امیرعبداللهیان با اشاره به اینکه در این دور از مذاکرات، در پی لغو تحریمهای مرتبط با برجام هستیم، تصریح کرد: ما تأکید داریم که در مراحل بعدی مذاکرات، باید تمام انواع تحریمها، به صورت کامل لغو شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۵ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۸۷

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره مذاکرات هسته‌ای در وین، تأکید کرد که دور هفتم مذاکرات، پیچیده بود، ولی در دور هشتم، مذاکرات در مسیر صحیح قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در مصاحبه با شبکه خبری الجزیره که خلاصه آن، شانزدهم ماه جاری منتشر شده بود، گفت: «مسیر صحیح مذاکرات، به خاطر پیشنهادهایی بود که ایران مطرح کرد... اگر طرف غربی، نیت و اراده کافی داشته باشد، امکان حصول توافق خوب وجود دارد».

وی با بیان اینکه مقصود از توافق خوب این است که همه طرفها، احساس خرسندی کنند، خاطر نشان کرد، این مسئله مستلزم اجرای تعهدات توسط تمامی طرفهای توافق هسته‌ای است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر اینکه اگر کشورهای غربی و آمریکا به سخنان خود عمل کنند، می‌توان در مدت زمان کوتاهی به توافق رسید، گفت: ما وقتی از لغو تحریمها یا بر طرف شدن تحریمها صحبت می‌کنیم، منظور اجرای کامل بندهای برجام است».

آمریکا در رسیدن به یک توافق خوب، نیت جدی ندارد

امیرعبداللهیان با اشاره به اینکه در این دور از مذاکرات، در پی لغو تحریمهای مرتبط با برجام هستیم، تصریح کرد: اما ما تأکید داریم که در مراحل بعدی مذاکرات، باید تمام انواع تحریمها، به صورت کامل لغو شود».

وی در پاسخ به اینکه درباره تحریمهای آمریکا که مدعی است به خاطر مسائل حقوق بشری و نفوذ منطقه‌ای، بر ایران تحمیل کرده، تهران چه خواهد کرد، گفت: «این یکی از بخشهایی است که در میز مذاکره درباره آن اختلاف نظر .وجود دارد. آمریکاییها و طرفهای غربی بر این باور هستند که در بهترین حالت می‌توان بخشی از این تحریمها را لغو کرد که ترامپ مجددا اعمال کرده بود تا ایران بتواند از عوائد اقتصادی برجام بهره‌مند شود».

وزیر خارجه جمهوری اسلامی با بیان اینکه «ما تأکید داریم که باید همه تحریمهایی لغو شود که ترامپ پس از خروج از برجام، وضع کرد»، خاطر نشان کرد: «دیدگاه طرف مقابل در مذاکرات، مبتنی بر لغو همه تحریمهای اعمال شده از سوی ترامپ نیست، بلکه در پی لغو تحریمهایی هستند که می‌تواند به توافق هسته‌ای ضربه بزند.... اما علت این اختلافات این است که آمریکا نیت جدی در رسیدن به یک توافق خوب ندارد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار