وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟

جزییات غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان تهران

جزییات غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان تهران آل.دگی هوا مدارس ابتدایی شهر تهران و شهرستان‌های استان به غیر از شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند، رودهن و پردیس در روز‌های دوشنبه و سه شنبه هفته جاری را غیرحضوری کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 09
کد خبر: ۱۱۷۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر معاون استاندار تهران از غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی شهر تهران و شهرستان‌های استان به غیر از شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند، رودهن و پردیس در روز‌های دوشنبه و سه شنبه هفته جاری به سبب آلودگی هوا خبر داد.
 عابد ملکی در یازدهمین جلسه کار گروه هماهنگی اضطرار آلودگی هوا گفت: مقرر شد پایگاه های سیار فوریت های پزشکی اوژانس و هلال احمر در مناطق پر تردد شهر جانمایی شوند و پلیس راهور تهران بزرگ نسبت به جلوگیری از تردد موتورسیکلت ها و خودروهای دودزا و فاقد معاینه فنی و همچنین وسایل نقلیه دودزای دارای معاینه فنی اقدامات لازم را به عمل آورد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: با همکاری فرمانداری تهران و اتحادیه کامیون داران شهر تهران، پلیس راهور از تردد شبانه کامیون‌ها به استثنای کامیون های حامل سوخت و مواد غذایی و مواد فاسدشدنی طی شب دوشنبه هفته جاری جلوگیری کنند.

به گفته ملکی، شهرداران استان نسبت به جلوگیری از فعالیت های عمرانی که موجب تشدید آلودگی هوا می شود اقدام کنند و پایش ویژه، شناسایی منابع آلاینده، اعلام هشدار اخطار و اقدامات تشدیدی توسط اداره کل حفاظت محیط زیست استان با جدیت تداوم یابد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: شهرداری تهران و اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان نسبت به جلوگیری از روشن ماندن اتوبوس و مینی بوس ها در پایانه مسافربری درون‌شهری و برون‌شهری اقدام کنند و ممنوعیت مصرف نفت کوره در همه واحدهای نیروگاهی صنعتی، تولیدی معدنی و خدماتی استان کماکان ادامه یابد.

به گفته ملکی، از هرگونه فعالیت ورزشی در محیط های باز خودداری شود و صدا و سیما و رسانه ها نسبت به اطلاع‌رسانی لازم، توصیه‌ها و جلب همکاری و مشارکت عمومی در حوزه پرهیز از اقدامات منجر به آلودگی هوا و رعایت نکات بهداشتی ویژه شرایط اضطرار آلودگی هوا و کاهش استفاده از وسایل نقلیه شخصی و پرهیز از سفرهای غیرضروری، کاهش مصرف انرژی و نظایر آن اقدام کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت:شرکت گاز استان نسبت به تداوم تامین سوخت گاز مورد نیاز نیروگاه ها و واحدهای متصل به شبکه گازرسانی که فعالیت‌های آنها در این شرایط ضروری است اقدام کنند.

به گفته ملکی، شهرداران استان جهت جلوگیری از پسماندسوزی و سوزاندن شاخ و برگ درختان نظارت ویژه اعمال نمایند و فعالیت تولید، خرید و فروش واحدهای تولید بتن آماده شن و ماسه و آسفالت در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته جاری تعطیل شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: مهدکودک ها و پیش دبستانی ها در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هفته جاری تعطیل و مدارس ابتدایی شهر تهران و شهرستان‌های استان به استثنای شهرستان‌های فیروزکوه، دماوند، رودهن و پردیس به صورت غیرحضوری برگزار گردد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار