جهانگیر: ۹۳۵ شهید حمله اخیر شناسایی شدند/ ۳۸ کودک و ۱۰۲ زن در میان شهدا مراقب افراد کلاهبردار به روش دریافت پیش پرداخت برای خرید و یا سرمایه گذاری باشید دمای هوای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود طرح ترافیک در پایتخت از امروز اجرا شد آغاز رگبار و کاهش دما در ۹ استان از روز پنجشنبه هفته آینده درباره زمان برگزاری کنکور تصمیم‌گیری می‌شود دستگیری عامل موساد در مترو تهران هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید

ممنوع المصاحبه شدن معاونان و مدیران سازمان بهزیستی کشور!

با تصمیم حوزه ریاست سازمان بهزیستی کشور، معاونان و مدیران ستادی این سازمان از هر گونه مصاحبه با رسانه‌ها و خبرنگاران ممنوع شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، پنجم آبان امسال بود که مراسم تکریم وحید قبادی دانا رئیس سابق سازمان بهزیستی و معارفه علی محمد قادری رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور با حضور حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و سکان این سازمان حمایتی به قادری سپرده شد.

سازمان بهزیستی یکی از دو نهاد حمایتی در کشور محسوب می‌شود که گروه‌های از افراد جامعه از جمله معلولان، زنان سرپرست خانوار، کودکان و شیرخواران و ... از این سازمان خدمات دریافت می‌کنند. همچنین تعدادی از مددجویان نیز به صورت مستقیم تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و ماهیانه مستمری دریافت می‌کنند که این توضیحات نشان از گستردگی طیف افراد مراجعه کننده به این سازمان را دارد.

همچنین علی محمد قادری رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور در مراسم معارفه خود تأکید کرد: که در فرایند خدمت رسانی به گروه‌های مختلف مرتبط با سازمان بهزیستی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد اما با گذشت بیش از دو ماه و علی رغم پیگیری متعدد رسانه‌ها برای دریافت اخبار از این سازمان در ارتباط با خدمات ارائه شده به جامعه هدف سازمان در این مدت با دژ محکمی در سازمان روبرو شده‌اند.

این در حالی است که اخیراً نیز با تصمیم ویژه‌ای از سوی حوزه ریاست سازمان بهزیستی، معاون‌ها و مدیران این سازمان از هر گونه مصاحبه با رسانه‌ها ممنوع شده‌اند و جالب‌تر اینکه شخص رئیس سازمان بهزیستی نیز حاضر به مصاحبه با رسانه‌ها نبوده و نیست!

در حالی که این روزها طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در قالب "قرارگاه آسیب‌های اجتماعی" در پایتخت کلید خورده و سازمان بهزیستی نیز به عنوان یکی از دستگاه‌ها در اجرای این طرح قرار دارد اما مسئولان این سازمان حاضر به اطلاع‌رسانی در این زمینه نیستند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار