کارت ملی جدید ۱۴۰۶؛ زمان صدور، هزینه تعویض و جزئیات کارت ملی نسل جدید ترافیک سنگین در محورهای چالوس و آزادراه تهران-شمال اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات 

ممنوع المصاحبه شدن معاونان و مدیران سازمان بهزیستی کشور!

ممنوع المصاحبه شدن معاونان و مدیران سازمان بهزیستی کشور! با تصمیم حوزه ریاست سازمان بهزیستی کشور، معاونان و مدیران ستادی این سازمان از هر گونه مصاحبه با رسانه‌ها و خبرنگاران ممنوع شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، پنجم آبان امسال بود که مراسم تکریم وحید قبادی دانا رئیس سابق سازمان بهزیستی و معارفه علی محمد قادری رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور با حضور حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و سکان این سازمان حمایتی به قادری سپرده شد.

سازمان بهزیستی یکی از دو نهاد حمایتی در کشور محسوب می‌شود که گروه‌های از افراد جامعه از جمله معلولان، زنان سرپرست خانوار، کودکان و شیرخواران و ... از این سازمان خدمات دریافت می‌کنند. همچنین تعدادی از مددجویان نیز به صورت مستقیم تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و ماهیانه مستمری دریافت می‌کنند که این توضیحات نشان از گستردگی طیف افراد مراجعه کننده به این سازمان را دارد.

همچنین علی محمد قادری رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور در مراسم معارفه خود تأکید کرد: که در فرایند خدمت رسانی به گروه‌های مختلف مرتبط با سازمان بهزیستی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد اما با گذشت بیش از دو ماه و علی رغم پیگیری متعدد رسانه‌ها برای دریافت اخبار از این سازمان در ارتباط با خدمات ارائه شده به جامعه هدف سازمان در این مدت با دژ محکمی در سازمان روبرو شده‌اند.

این در حالی است که اخیراً نیز با تصمیم ویژه‌ای از سوی حوزه ریاست سازمان بهزیستی، معاون‌ها و مدیران این سازمان از هر گونه مصاحبه با رسانه‌ها ممنوع شده‌اند و جالب‌تر اینکه شخص رئیس سازمان بهزیستی نیز حاضر به مصاحبه با رسانه‌ها نبوده و نیست!

در حالی که این روزها طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در قالب "قرارگاه آسیب‌های اجتماعی" در پایتخت کلید خورده و سازمان بهزیستی نیز به عنوان یکی از دستگاه‌ها در اجرای این طرح قرار دارد اما مسئولان این سازمان حاضر به اطلاع‌رسانی در این زمینه نیستند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار