وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

ممنوع المصاحبه شدن معاونان و مدیران سازمان بهزیستی کشور!

ممنوع المصاحبه شدن معاونان و مدیران سازمان بهزیستی کشور! با تصمیم حوزه ریاست سازمان بهزیستی کشور، معاونان و مدیران ستادی این سازمان از هر گونه مصاحبه با رسانه‌ها و خبرنگاران ممنوع شدند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، پنجم آبان امسال بود که مراسم تکریم وحید قبادی دانا رئیس سابق سازمان بهزیستی و معارفه علی محمد قادری رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور با حضور حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد و سکان این سازمان حمایتی به قادری سپرده شد.

سازمان بهزیستی یکی از دو نهاد حمایتی در کشور محسوب می‌شود که گروه‌های از افراد جامعه از جمله معلولان، زنان سرپرست خانوار، کودکان و شیرخواران و ... از این سازمان خدمات دریافت می‌کنند. همچنین تعدادی از مددجویان نیز به صورت مستقیم تحت پوشش بهزیستی قرار دارند و ماهیانه مستمری دریافت می‌کنند که این توضیحات نشان از گستردگی طیف افراد مراجعه کننده به این سازمان را دارد.

همچنین علی محمد قادری رئیس جدید سازمان بهزیستی کشور در مراسم معارفه خود تأکید کرد: که در فرایند خدمت رسانی به گروه‌های مختلف مرتبط با سازمان بهزیستی از هیچ تلاش و کوششی دریغ نخواهد کرد اما با گذشت بیش از دو ماه و علی رغم پیگیری متعدد رسانه‌ها برای دریافت اخبار از این سازمان در ارتباط با خدمات ارائه شده به جامعه هدف سازمان در این مدت با دژ محکمی در سازمان روبرو شده‌اند.

این در حالی است که اخیراً نیز با تصمیم ویژه‌ای از سوی حوزه ریاست سازمان بهزیستی، معاون‌ها و مدیران این سازمان از هر گونه مصاحبه با رسانه‌ها ممنوع شده‌اند و جالب‌تر اینکه شخص رئیس سازمان بهزیستی نیز حاضر به مصاحبه با رسانه‌ها نبوده و نیست!

در حالی که این روزها طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر در قالب "قرارگاه آسیب‌های اجتماعی" در پایتخت کلید خورده و سازمان بهزیستی نیز به عنوان یکی از دستگاه‌ها در اجرای این طرح قرار دارد اما مسئولان این سازمان حاضر به اطلاع‌رسانی در این زمینه نیستند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha