عمران خان و همسرش به ۱۷ سال حبس محکوم شدند زن سوری به دلیل مشکل خانوادگی دست به عملیات مرگبار انتحاری در خانه‌اش زد بقائی: آمریکا عدالت‌خواهان را تحریم و نسل‌کش‌ها را آزاد گذاشت سوئد سفیر ایران را احضار کرد پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد

جزییات دیدار انریکه مورا با مذاکره کننده ارشد ایران در وین

باقری با هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام در چارچوب هشتمین دور مذاکرات برجام دیدار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر انریکه مورا هماهنگ کننده کمیسیون مشترک برجام روز دوشنبه در ادامه رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک در چارچوب هشتمین دور مذاکرات رفع تحریم‌ها با علی باقری مذاکره کننده ارشد ایران دیدار کرد.  این دیدار در هتل کوبورگ وین برگزار شد که این روزها میزبان جلسات دیپلمات‌های ارشد گروه ۱+۴ و ایران است. باقری که ساعاتی پیش وارد هتل شد، با میخائیل اولیانوف مذاکره کننده ارشد روسیه نیز دیدار کرد.

جزئیاتی درباره محتوای دیدارها در دست نیست اما رفت و آمد هیات‌ها در روزهای اخیر افزایش یافته و گفته می‌شود که گفت‌وگوها در مسیر رو به جلو ولی محتاطانه پیش می‌رود.

جمهوری اسلامی ایران، اعلام کرده است در صورت حصول توافق در وین ابتدا طرف خارج شده از توافق سال 94 باید تحریم‌ها را بردارد و پس از انجام راستی آزمایی، اقدامات هسته‌ای ایران در چارچوب توافق برجام صورت خواهد گرفت.

ایران تاکید دارد هرچقدر طرف مقابل آمادگی جدی‌تری برای لغو تحریم‌ها داشته باشد و اراده جدی تری برای پذیرش ساز وکارهای مد نظر جمهوری اسلامی ایران در لغو تحریم‌ها داشته باشد زمان دست یابی به توافق نهایی کوتاه‌تر خواهد شد.

هیات جمهوری اسلامی ایران با جدیت و اختیارات لازم برای حصول توافق پایدار و قابل اتکا در مذاکرات حضور دارد. سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان داشت که جمهوری اسلامی ایران « از سرعت پیشرفت مذاکرات راضی نیست. طرف مقابل در دور هفتم وقت‌کشی زیادی کرد و بعد پذیرفت درباره ابتکارات ایران مذاکره کند.»

وی تاکید کرد: هیأت ایران از این توان برخوردار است و این سوال را باید کرد که آیا هیات‌های دیگر با این توان تصمیم گیری در وین حاضر هستند و آیا ایران فقط باید تمام تلاش خود را بکند و ابتکارات و موضوعات را با دقت مطرح کنند و آیا انتظار است طرف مقابل نیز چنین کنند.

خطیب زاده با بیان اینکه اگر این اراده و سطح از توانایی در طرف مقابل دیده شود، گفت: می‌توان گفت با کمترین زمان ممکن می‌توان به توافق خوب، قابل اتکا و پایدار رسید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر