رضا شاهرودی مدیر آکادمی باشگاه پرسپولیس شد پیکر کوهنوردان در بانه به خاک سپرده شد چه کسانی نباید تخم مرغ بخورند؟ عکس / تفاوت زبان بدن ونس و روبیو کشف ۲ جسد و یک زخمی از کوهنوردان مفقودی بانه آخرین نتایج لیگ برتر در پایان هفته بیست‌و‌یکم / فولاد از کورس قهرمانی جاماند + جدول نتایج دیدار‌های پایانی هفته ۲۱ لیگ برتر فوتبال/ پیروزی ذوب‌آهن، نساجی، خیبر و گل‌گهر رونالدو و پرسپولیس دلیل درخواست النصر برای بازی در زمین بی‌طرف هادی چوپان به وعده خودش عمل کرد / ثبت رکورد سنگین‌ترین وزنه + ویدیو شکایت ۵ بندی استقلال از داور دربی فیلم/ بوسه ادب امیر موسوی به چادر مادر شهید دوران در حاشیه تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب شهید کسایی اعلام رده‌بندی باشگاهی فوتبال آسیا؛ ایران در رده پنجم + جدول دم کردن چای می‌تواند فلزات سنگین را از آب فیلتر کند ماجرای تیراندازی به خانواده ایرانشهری و جان باختن کودک خردسال نتایج مهم‌ترین بازی‌های فوتبال

جزئیات توزیع بن کارت برای خرید نان+ کارت نان در راه است

رئیس سازمان برنامه و بودجه می‌گوید: حذف ارز ۴۲۰۰تومانی در دو مرحله انجام می‌شود و به جای یارانه نان، بن کارت ویژه‌ای توزیع می‌شود و مردم نان را به همان قیمت یارانه‌ای دریافت خواهند کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۴۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  بعد از حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی چه اتفاقی برای قیمت نان می‌افتد؟

 

مسعود میرکاظمی، دیروز پس از نشست با اعضای کمیسیون تلفیق بودجه مجلس اعلام کرد: قرار شد کارگروهی از کمیسیون تلفیق بودجه برای بررسی ابعاد گسترده این طرح تشکیل شود تا با کمک دستگاه‌های مختلف و سازمان برنامه‌وبودجه به سؤالات نمایندگان به شکل دقیق‌تر و جزئی‌تر در جلساتی مجزا از کمیسیون تلفیق بودجه پاسخ داده شود و در نهایت جمع‌بندی آن در این کمیسیون ارائه شود تا نمایندگان در جریان قرار بگیرند.

 

او گفت: با توزیع بن‌کارت، یارانه نان به نانوا پرداخت می‌شود و افراد نان را به همان قیمت قبل خریداری می‌کنند. به‌گفته او، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد هنوز در حال آماده‌سازی‌ زیرساخت اجرای این طرح هستند. او افزود: فعلا بحث حذف ارز ترجیحی نهاده‌ها مطرح است و موضوع حذف ارز تخصیصی به گندم و دارو برای مرحله دوم قرار داده شده است.



همزمان رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس هم گفت: دولت برای حذف ارز ترجیحی باید برنامه‌ای مکتوب به مجلس ارائه کند. او تأکید کرد: در جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون تلفیق بودجه در مجلس، دولت رسما اعلام کرد سال آینده ارز ترجیحی نداریم.

 

رحیم زارع افزود: دولت سال آینده ۲۵۰هزار میلیارد تومان برای یارانه و بن‌کارت در ازای حذف ارز ترجیحی اعتبار گذاشته است که در سه ماه اول سال آینده، یارانه به‌صورت نقدی و بعد از آن با بن‌کارت و کارت‌های الکترونیک پرداخت می‌شود.

 

او گفت: البته برخی نمایندگان مجلس هنوز درخصوص حذف ارز ترجیحی قانع نشده‌اند لذا همچنان در حال بررسی سازوکار این مسئله در کمیسیون تلفیق هستیم./روزنامه همشهری

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده