سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

گاف‌های بایدن تمامی ندارد؛ آلزایمر کار دست رئیس جمهور آمریکا داد؟ + فیلم

گاف‌های بایدن تمامی ندارد؛ آلزایمر کار دست رئیس جمهور آمریکا داد؟ + فیلم جو بایدن رئیس‌جمهور ۷۹ ساله آمریکا در جریان یک سخنرانی در شهر آتلانتا، بار دیگر گاف داد و کامالا هریس معاون خود را پرزیدنت (رئیس‌جمهور) خواند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۲ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 12
کد خبر: ۱۱۷۴۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی برای دانشجویان یک دانشگاه در شهر آتلانتا باز هم درباره معاون خود گاف داد.

جو بایدن ۷۹ ساله که از زمان کارزار انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ و بعد از آغاز ریاست جمهوری، بار‌ها به دلیل گاف دادن با انتقاد‌ها و سوالاتی درباره وضعیت سلامت جسمی و ذهنی خود مواجه شده است، این بار در آتلانتا معاون خود را رئیس‌جمهور آمریکا خواند.

رئیس‌جمهور آمریکا در سخنرانی در جمع دانشجویان «مرکز کنسرسیون دانشگاه آتلانتا» به حمله مرگبار حامیان دونالد ترامپ به کنگره آمریکا اشاره کرد و بر لزوم حفاظت از دموکراسی و حق رای در آمریکا تاکید کرد.

وی سپس به کامالا هریس معاون رئیس‌جمهور آمریکا اشاره کرد و به اشتباه گفت: «هفته گذشته رئیس‌جمهور هریس و من در ساختمان کنگره ایالات متحده ایستادیم».

جو بایدن از زمان اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تا کنون به کرات کامالا هریس را رئیس‌جمهور منتخب و رئیس‌جمهور آمریکا خوانده است.





بایدن قبل از سخنرانی روز سه شنبه (دیروز) در آتلانتا، طی سخنرانی ماه گذشته در دانشگاه ایالتی کارولینای جنوبی هم کامالا هریس معاون خودش را رئیس‌جمهور آمریکا خوانده بود.

صفحه اینترنتی کاخ سفید در انتشار متن سخنرانی جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا گاف بایدن در رئیس‌جمهور خواندن کامالا هریس را اصلاح کرده و این گاف را حذف کرد.

رئیس‌جمهور آمریکا البته در ادامه سخنرانی روز گذشته خود در آتلانتا کامالا هریس را «معاون رئیس‌جمهور» خواند.

گاف‌های بایدن از زمان آغاز ریاست جمهوری او در آمریکا، واکنش‌های زیادی را در داخلی این کشور به دنبال داشته و مخالفان جمهوری‌خواه او بار‌ها درباره سلامت جسمی و ذهنی او ابراز تردید کرده‌اند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا که در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ رقابت را واگذار کرد، اما هیچ وقت نپذیرفت که در این انتخابات شکست خورده است، یکی از مخالفان جدی جو بایدن است و مدعی شده که بایدن همه کاره دولت نیست و افرادی دیگر در دولت، مسئولیت اصلی را برعهده دارند.

ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی ۲۰۲۰ و بعد از آن بار‌ها رئیس‌جمهور دموکرات کنونی آمریکا را «جوی خوابالو» خوانده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار