نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

اعتراف آمریکا به یک اشتباه بزرگ درباره برجام

اعتراف آمریکا به یک اشتباه بزرگ درباره برجام وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای گفت که خروج واشنگتن از برجام اشتباه بسیار بزرگی بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای سال 2015 با ایران اشتباه بسیار بزرگی بود.

وی که با وال‌استریت ژورنال مصاحبه می‌کرد، در ادامه گفت: «همچنان اعتقاد داریم که دیپلماسی بهترین راه برای حل چالش هسته‌ای ایران است».

وزیر خارجه آمریکا گفت: «فرصت برای بازگشت ایران به تعهدات خود در توافق هسته‌ای بدون پایان باقی نخواهد ماند».

ابراز ندامت وزیر امور خارجه آمریکا از خروج از برجام در حالی ابراز می‌شود که دولت کنونی آمریکا، همچنان سیاست فشار حداکثری دولت پیشین آمریکا علیه ایران را حفظ کرده و برای احیای توافق هسته‌ای سال 2015، حاضر به برداشتن تمام تحریم‌های اعمال شده علیه ایران در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ و پس از خروج از برجام نیست.

بلینکن در ادامه مصاحبه خود به چالش اوکراین نیز اشاره کرد و گفت در صورتی که روسیه به سرزمین‌های اوکراین حمله کند، واشنگتن کمک‌های دفاعی بیشتری به کی‌یف خواهد کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: «امیدواریم که روسیه اقدامات خصمانه بیشتری علیه اوکراین اتخاذ نکند».

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز شامگاه سه‌شنبه در کنفرانس خبری گفت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه تلفنی با «ولودمیر زلنسکی» گفت‌وگو خواهد کرد.

وی افزود: «در جریان گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و روسیه، بایدن به پوتین گفت در صورت حمله روسیه به اوکراین، آمریکا آماده اتخاذ اقداماتی است که در سال 2014 آنها را انجام نداده است».

سالیوان اضافه کرد که آمریکا همچنان به ارائه تسلیحات دفاعی به اوکراین ادامه خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار