دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اعتراف آمریکا به یک اشتباه بزرگ درباره برجام

وزیر خارجه آمریکا روز سه‌شنبه در مصاحبه‌ای گفت که خروج واشنگتن از برجام اشتباه بسیار بزرگی بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۰ - ۱۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 08
کد خبر: ۱۱۲۷۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا شامگاه سه‌شنبه گفت که خروج آمریکا از توافق هسته‌ای سال 2015 با ایران اشتباه بسیار بزرگی بود.

وی که با وال‌استریت ژورنال مصاحبه می‌کرد، در ادامه گفت: «همچنان اعتقاد داریم که دیپلماسی بهترین راه برای حل چالش هسته‌ای ایران است».

وزیر خارجه آمریکا گفت: «فرصت برای بازگشت ایران به تعهدات خود در توافق هسته‌ای بدون پایان باقی نخواهد ماند».

ابراز ندامت وزیر امور خارجه آمریکا از خروج از برجام در حالی ابراز می‌شود که دولت کنونی آمریکا، همچنان سیاست فشار حداکثری دولت پیشین آمریکا علیه ایران را حفظ کرده و برای احیای توافق هسته‌ای سال 2015، حاضر به برداشتن تمام تحریم‌های اعمال شده علیه ایران در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ و پس از خروج از برجام نیست.

بلینکن در ادامه مصاحبه خود به چالش اوکراین نیز اشاره کرد و گفت در صورتی که روسیه به سرزمین‌های اوکراین حمله کند، واشنگتن کمک‌های دفاعی بیشتری به کی‌یف خواهد کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا افزود: «امیدواریم که روسیه اقدامات خصمانه بیشتری علیه اوکراین اتخاذ نکند».

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی آمریکا نیز شامگاه سه‌شنبه در کنفرانس خبری گفت که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا روز پنجشنبه تلفنی با «ولودمیر زلنسکی» گفت‌وگو خواهد کرد.

وی افزود: «در جریان گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور آمریکا و روسیه، بایدن به پوتین گفت در صورت حمله روسیه به اوکراین، آمریکا آماده اتخاذ اقداماتی است که در سال 2014 آنها را انجام نداده است».

سالیوان اضافه کرد که آمریکا همچنان به ارائه تسلیحات دفاعی به اوکراین ادامه خواهد داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر