کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

وعده بایدن به شهروندان آمریکایی برای کاهش قیمت بنزین

رییس جمهور آمریکا بدنبال تصمیم برای آزادسازی نفت از ذخایر استراتژیک اعلام کرد شهروندان آمریکایی شاهد کاهش قیمت بنزین خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، جو بایدن روز شنبه در توییتی اعلام کرد تلاش آمریکا برای کاهش قیمت بنزین فراگیر خواهد بود و به زودی به همه پمپ بنزین‌ها در سراسر این کشور می‌رسد. رییس جمهور آمریکا در این پیام نوشت: کاهش قیمت زمان می‌برد، اما خیلی طول نمی‌کشد که خواهید دید قیمت بنزین در هر جایی که باک خودرویتان را پر می‌کنید، کاهش پیدا می‌کند.

بایدن هفته گذشته اعلام کرد ۵۰ میلیون بشکه نفت در اقدامی هماهنگ با کشور‌های چین، ژاپن، هند، کره جنوبی و انگلیس از ذخایر استراتژیک برداشت می‌کند. این اقدام که در واکنش به بی اعتنایی اوپک و متحدانش به درخواست‌های مکرر مصرف کنندگان بزرگ برای افزایش بیشتر تولید و با هدف پایین بردن قیمت‌های انرژی صورت می‌گیرد، اقدام کم سابقه‌ای در نوع خود محسوب می‌شود.

تصمیم مصرف کنندگان برای آزادسازی نفت از ذخایر ملی خود باعث افت چشمگیر قیمت‌های نفت شد، اما ریزش قیمت‌ها چند روز بعد در واکنش به خبر شناسایی واریانت جدید ویروس کرونا اتفاق افتاد. وست تگزاس اینترمدیت با ۱۳ درصد کاهش بسته شد که بزرگترین کاهش روزانه از آوریل سال ۲۰۲۰ بود.

در این بین، اوپک و متحدانش به میزان فزاینده‌ای تمایل پیدا کرده اند افزایش تولید برنامه ریزی شده برای ژانویه را با در نظر گرفتن ابهامات مربوط به ویروس کرونا و آزادسازی نفت از ذخایر نفت استراتژیک آمریکا متوقف کنند.

بایدن با فشار سیاسی داخلی برای کاهش تورم روبروست و قیمت بنزین اهمیت ویژه‌ای دارد، زیرا شهروندان آمریکایی همزمان با بهبود اقتصاد از پاندمی کووید ۱۹، با افزایش چشمگیر قیمت‌ها روبرو شده اند.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اعلام برداشت از ذخایر نفت استراتژیک آمریکا تاثیر ملایمی روی بازار‌ها داشت. عمده این نفت باید از سوی پالایشگاه‌هایی که آن را خریداری می‌کنند به ذخایر استراتژیک برگردانده شود و مشارکت کشور‌های دیگر کمتر از حد انتظار بوده است. قیمت نفت پس از کاهشی که در واکنش به اعلام این خبر در روز سه شنبه داشت، بیش از یک دلار در هر بشکه افزایش پیدا کرده بود./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر