دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

متیس: کشورهای منطقه باید جبهه یکپارچه‌ای برای مقابله با ایران تشکیل دهند

وزیر دفاع برکنار شده آمریکا در مصاحبه‌ای از کشورهای منطقه خواست تا جبهه یکپارچه‌ای برای مقابله با ایران تشکیل دهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۰ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۴۸
به گزارش راهبرد معاصر ، «جیمز متیس» وزیر دفاع سابق آمریکا بامداد سه شنبه گفت که کشورهای منطقه باید جبهه یکپارچه‌ای برای مقابله با ایران تشکیل دهند.

وی که با اسکای‌نیوز مصاحبه می‌کرد، گفت: با توجه به شرایط کنونی منطقه، بروز هرگونه درگیری نظامی با ایران بعید به نظر می‌رسد. موضوع مهم کنونی این است که کشورهای شورای همکاری خلیج فارس باید وحدت خود را بازیابند و این وحدت و یکپارچگی برای مقابله با ایران ضروری است.

وزیر دفاع سابق آمریکا در ادامه این مصاحبه درباره بحران یمن گفت: باید کمک‌های بشردوستانه به مردم بی گناه یمن ادامه یابد و مذاکرات صلح در این کشور تحت نظر سازمان ملل ادامه یابد.

تنش‌ها میان واشنگتن و تهران طی هفته‌های اخیر به دلیل اقدامات آمریکا افزایش یافته و در عین حال نیز رئیس‌جمهور آمریکا مدعی شده که به دنبال رسیدن به یک توافق هسته‌ای جدید با ایران است؛ این در حالی است که او اردیبهشت‌ماه سال گذشته به مشارکت آمریکا در توافق هسته‌ای برجام پایان داد و تحریم‌های هسته‌ای را علیه ایران از سر گرفت.

«برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام، تیرماه سال ۱۳۹۴ میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل (آمریکا، فرانسه، انگلیس، روسیه و چین) به علاوه آلمان (موسوم به گروه ۱+۵) حاصل شد.

دولت آمریکا از نخستین روزهای اجرایی شدن این توافق، کارشکنی‌ها در اجرای آن و تلاش برای کاستن از مزایای اقتصادی ایران از آن را آغاز کرد. با روی کار آمدن «دونالد ترامپ» به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا این کارشکنی‌ها شدت گرفت و او بارها تهدید کرد کشورش را از توافق هسته‌ای خارج خواهد کرد.

ترامپ سرانجام سه‌شنبه ۸ می ۲۰۱۸ (۱۸ اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷) به طور یکجانبه آمریکا را از برجام خارج و دستور احیای تحریم‌های متوقف‌شده علیه ایران را صادر کرد.

منبع : فارس
ارسال نظر