سناتورهای جمهوری‌خواه: نه ما جنگ با ایران می‌خواهیم نه ترامپ-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

سناتورهای جمهوری‌خواه: نه ما جنگ با ایران می‌خواهیم نه ترامپ

نمایندگان جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا تأکید کرده‌اند نه آنها و نه ترامپ خواستار درگیری نظامی با ایران نیستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۸۰۳
به گزارش راهبرد معاصر ، نمایندگان جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا می‌گویند «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور علی‌رغم لفاظی‌های تهاجمی علیه ایران به دنبال جنگ با ایران نیست. آنها گفته‌اند خودشان هم چنین هدفی را دنبال نمی‌کنند.

نشریه پولیتیکو گزارش داده برخی از نمایندگان تندرو در حزب جمهوری‌خواه با این استدلال که درگیری با ایران اجتنا‌ب‌ناپذیر است خواستار اتحاذ مواضع ستیزه‌جویانه علیه این کشور هستند. با این حال، جار و جنجال‌هایی که آنها به راه می‌اندازند موجب غفلت از این واقعیت می‌شود که بسیاری در حزب جمهوری‌خواه دنبال درگیری با ایران نیستند، ضمن آنکه خود ترامپ هم به شدت از وارد کردن آمریکا به یک مداخله خارجی دیگر اکراه دارد.

«رند پال»، نماینده ایالت کنتاکی در مجلس سنا و «مایک لی»، نماینده ایالت یوتا دو نماینده جمهوری‌خواه با گرایش‌های لیبرال هستند که معتقدند هر گونه  اقدام علیه ایران، اگر قرار باشد اتفاق بیفتد، بایستی با مجوز کنگره صورت گیرد. اما حتی سناتورهایی که تفکراتشان جریان اصلی حزب را بیشتر بازتاب می‌هد (مانند میت رامنی) هم با اقدام علیه ایران مخالف هستند.

بنابراین، بسیاری از نمایندگان حزب جمهوری‌خواه اعتماد زیادی به سخنان ترامپ دارند که گفته قصد ندارد تجربه جنگ عراق را تکرار کند.

«شلی مور»، نماینده ایالت ویرجینیای غربی گفت: «همیشه نگران هستیم که تنش‌ها تشدید شوند، ولی من چنین پیش‌بینی‌ای ندارم. رئیس‌جمهور دارد سعی می‌کند ما را از درگیری‌های مسلحانه‌ای که الان درگیر آنها هستیم خارج کند. نمی‌توانم تصور کنم ما را وارد درگیری جدیدی کند.»


ارتش آمریکا در هفته‌های گذشته با متهم کردن ایران به افزایش تحرکات در منطقه ناو گروه «یواس‌اس آبراهام لینکلن» و چهار بمب‌افکن «بی‌52»  را روانه منطقه کرده است. تهران ادعاهای واشنگتن را رد و هدف آمریکا از انتشار چنین اخباری را «جنگ روانی» توصیف کرده است.

دونالد ترامپ اردیبهشت‌ماه سال گذشته به مشارکت کشورش در توافق هسته‌ای با ایران خاتمه داد و تحریم‌هایی را که پس از اجرایی شدن این توافق متوقف شده بودند مجدداً احیا کرد.

برخی از تحلیلگران معتقدند هدف دولت دونالد ترامپ از تحرکات نظامی اخیر علیه ایران، تکرار الگوی کره شمالی و کشاندن ایران به میز مذاکره است. مقام‌های جمهوری اسلامی ایران تأکید کرده‌اند تسلیم زورگویی دولت آمریکا نخواهند شد.

منبع : تسنیم
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار