الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است ترامپ: بدون من، اکنون اسرائیلی وجود نمی‌داشت جنبش نجباء: در صورت حمله به ایران، مقاومت عراق فوراً واکنش نشان می‌دهد

رویترز:مقامات آمریکایی با مسئولان دولت نجات ملی یمن گفت‌و‌گو کرده‌اند

خبرگزاری رویترز مدعی شد که مقامات آمریکایی در نشستی رو در رو با مسئولان دولت نجات ملی یمن گفت‌و‌گو کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 03
کد خبر: ۷۹۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری رویترز مدعی شد که مقامات آمریکایی و مسئولان دولت نجات ملی یمن (مستقر در صنعاء) در «مسقط» پایتخت عمان، گفت‌وگو کرده‌اند.

به گفته این خبرگزاری مقامات آمریکایی در این نشست از ارتش و کمیته‌های مردمی یمن خواسته‌اند تا عملیات آزادسازی مأرب را متوقف کنند و دولت صنعاء نیز با عربستان سعودی به گفت‌و‌گو بنشیند.

رویترز به نقل از دو مقام آمریکایی ادعا کرد که چند مقام عالی‌رتبه این کشور از جمله «تیموتی لیندرکینگ» در تاریخ ۲۶ فوریه (هشت اسفند) در مسقط با مسئولانی از جنبش «حوثی‌ها» دیدار کرده‌اند.

این منابع آمریکایی همچنین مدعی شدند که واشنگتن به دنبال پایان جنگ شش ساله در یمن است. این در حالی است که وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه از تحریم دو فرمانده جنبش انصارالله یمن خبر داد.

از سوی دیگر دفتر سیاسی جنبش انصارالله نیز امروز در بیانیه‌ای گفت که آمریکا با اعمال تحریم‌ها و حمایت از ائتلاف سعودی، در راستای طولانی شدن جنگ قدم بر می‌دارد و این تحریم‌ها چیزی جز تناقض در سخن و اقدام واشنگتن نیست و ادعای آمریکا مبنی بر تمایل برای پایان جنگ صحت ندارد.

در همین راستا «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی و رئیس کمیته عالی انقلاب یمن نیز رو گذشته گفت که تاکنون نه طرحی برای صلح از سوی کشورها ارائه شده و نه طرح‌های دولت صنعاء مورد پذیرش قرار گرفته است.

جنگ یمن کمتر از یک ماه دیگر وارد هفتمین سال خود می‌شود. جنگی که دهها هزار کشته و صدها هزار زخمی و بیش از چهار میلیون آواره در پی داشته و در طول همه این‌ها، این کشور تحت محاصره هوایی، زمینی و دریایی قرار داشته است.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار