جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

رئیس جمهور: نیرو‌های مسلح ایران امنیت خلیج فارس را تأمین کرده‌اند

رئیس جمهور با بیان اینکه نیرو‌های مسلح ایران امنیت خلیج فارس را تأمین کرده‌اند، گفت: هر نوع سرمایه‌گذاری ‌را برای همه سرمایه‌گذاران تضمین می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۹ - ۲۳ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 13
کد خبر: ۱۱۷۵۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی در بدو ورود به استان هرمزگان با بیان اینکه امروز توفیقی است برای بنده و همکارانم که در استان هرمزگان و شهر بندرعباس هستیم، اظهار داشت: ‌ شکل گرفتن این استان و این منطقه همراه با مقاومت و ایستادگی مردم آن در مقابل متجاوزان بوده ‌و تاریخ این استان همراه با خود ایستادگی، مقاومت، شجاعت و شهامت این مردم را ثبت کرده است.

 

رئیس جمهور با اشاره به سفر استانی دولت به هرمزگان ا‌فزود: بنده برای استان هرمزگان گفته بودم که یک بررسی های مقدماتی انجام شود که در این راستا هیئت‌هایی اعزام شدند و وضعیت این منطقه مرزی را بررسی کردند و با مشورت نماینده ولی فقیه در هرمزگان، استاندار هرمزگان و مدیران استان و همچنین فعالان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در استان نیازهای استان شناسایی شد.

 

وی با بیان اینکه هرمزگان استانی تجاری، صنعتی، کشاورزی و گردشگری بوده و زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی در این استان و شهر بندرعباس داریم که با وجود این ظرفیت‌های ارزشمند امروز برخی از نارسایی‌ها، فقر و بیکاری در این استان معنا ندارد، اظهار داشت: ‌این ظرفیت‌ها می‌تواند اقتصاد، اقتصاد گردشگری، اقتصاد صنعت و اقتصاد معدن در حوزه‌های مختلفی اقتصاد استان هرمزگان فعال شود و ما در این استان شاهد فقر و بیکاری نباشیم.‌

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ‌امنیت بسیار خوبی که در هرمزگان وجود دارد و این امنیت خلیج فارس را هم امن کرده است، تصریح کرد: باید از نیروهای مسلح این استان صمیمانه تشکر کرد که حفظ امنیت دریا و زمین و هوا را همواره تضمین کردند و حضور آگاهانه و با بصیرت‌شان در عرصه‌های مختلف توانسته این استان، منطقه‌ و خلیج فارس را امن کند.

 

وی با بیان اینکه در پرتوی این امنیت می‌شود هر نوع سرمایه‌گذاری در این استان را برای همه سرمایه‌گذاران تضمین کرد، ادامه داد:‌ با سرمایه‌گذاری ارزشمندی که ان‌شاالله در این استان شکل می‌گیرد خیلی از توسعه‌یافتگی‌ها اتفاق می‌افتد، برنامه‌ریزی‌هایی که شده و طرح‌هایی که وجود دارد در استان هرمزگان در جهت توسعه یافتن این استان در حوزه‌های مختلف ان شاالله بتواند گام های موثری را نسبت به پیشرفت این استان همراه داشته باشد و مردم عزیزمان به‌ویژه فعالان اقتصادی و اجتماعی احساس کنند که تفاوتی در این رابطه صورت گرفته است.

 

 رئیس جمهور در این سفر و پس از مراسم استقبال، 3 بازدید سرزده و میدانی از مناطق مختلف استان هرمزگان خواهد داشت و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مردمی قرار خواهد گرفت.

 

آیت الله رئیسی در این سفر و از ساعت 15 نشستی با نخبگان، علما، روحانیون و افراد شاخص استان در سالن ندسا خواهد داشت، پس از این نشست، جلسه شورای استان هرمزگان تشکیل و وزرا گزارش سفر خود به اقصا نقاط استان را ارائه و مصوبات سفر را مطرح خواهند کرد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار