رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک
نماینده مجلس:

سفرهای استانی رئیس جمهور موجب امیدواری مردم می‌شود

سفرهای استانی رئیس جمهور موجب امیدواری مردم می‌شود نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: سفرهای استانی رئیس جمهور از یک‌سو موجب آشنایی مدیران ارشد اجرایی کشور با مشکلات مردم و از سوی دیگر موجب ایجاد امید در میان اقشار مختلف مردم می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۱ - ۲۴ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 14
کد خبر: ۱۱۷۶۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ فاطمه رحمانی نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس با اشاره به سفرهای استانی رئیس‌جمهور گفت: سفرهای استانی رئیس‌جمهور موجب امیدواری در میان مردم می‌شود و از سوی دیگر زمینه را برای آشنایی مدیران ارشد اجرایی کشور با مشکلات مردم فراهم می‌آورد.

وی افزود: این که در اینجا قابل ذکر است این است که باید برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد تا تصمیمات اتخاذ شده و وعده‌های داده شده در سفرهای استانی هرچه سریع‌تر اجرایی شوند تا امید ایجاد شده در جریان این سفرها به یأس مبدل نشود.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: نکته‌ای که در اینجا قابل ذکر است این است که آقای رئیسی باید هرچه زودتر نسبت به تغییر مدیران استانی و مدیران میانی خود اقدام کند چرا که این مدیرانی که از دولت قبل باقی مانده اند با تفکری که دارند مانع از تحقق اهداف دولت سیزدهم خواهند شد.

رحمانی خاطرنشان کرد: در واقع می‌توان گفت که تفکر دولت قبل و مدیران دولت قبل بر سیستم مدیریتی دولت فعلی همچنان حاکم است و اگر این مدیران بخواهند همچنان بر سر کار باشند مشاهده اقدامات انقلابی نخواهیم بود.

وی افزود: تصمیمات متخذه در سفرهای استانی باید توسط همین مدیران اجرایی میانی اجرا شود و وقتی اعتقادی در این مدیران برای اجرای این تصمیمات وجود نداشته باشد طبیعی است که سفرهای استانی ثمره لازم را نخواهد داشت و موجب ایجاد نارضایتی در میان مردم خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار