رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

وزیر دفاع انگلیس ایران را تهدید کرد

وزیر دفاع جدید انگلیس در اظهاراتی ضدایرانی، فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را «تنش‌زا» توصیف کرد و گفت در صورت بروز درگیری، لندن از واشنگتن حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۶۹
به گزارش راهبرد معاصر ، «پنی موردانت» وزیر دفاع جدید انگلیس دوشنبه شب در اظهاراتی خصم‌آلود، به حمایت از موضع ضدایرانی آمریکا پرداخت و گفت در صورت بروز درگیری نظامی، لندن از واشنگتن حمایت می‌کند.

به نوشته پایگاه «هرالد»، موردانت که در جلسه پارلمان انگلیس صحبت می‌کرد، در پاسخ به این سؤال که اگر تنش در خلیج فارس جدی شود، آیا ارتش انگلیس از آمریکا حمایت می‌کند، گفت: «بله، و ما همین الان هم در آن منطقه مستقر هستیم.»

وی افزود: «این منطقه‌ای است که ما منافعی بزرگ و سرمایه‌گذاری کلانی در آن داریم و در حال همکاری با متحدان و شرکای خود هستیم تا در وهله نخست برای آرام کردن اوضاع در این منطقه تلاش کنیم، اما در عین حال از واقعیات پشت رخدادهای اخیر هم مطلع هستیم.»

او در پاسخ به سؤال یکی از نمایندگان که پرسید آیا نیروهای نظامی انگلیس برای «بازداشتن ایران از اقدام نظامی علیه متحدان انگلستان در خلیج [فارس]» در کنار نظامیان آمریکایی قرار می‌گیرند، گفت: «پادشاهی متحده با شرکایمان در اروپا و خلیج [فارس] درباره فعالیت‌های ثبات‌زدای ایران در آن منطقه نگرانی‌های مشترکی دارد. ما به همکاری نزدیک با متحدان و شرکای خود برای کاهش تهدیدات علیه امنیت آن منطقه ادامه می‌دهیم.»

هفته گذشته معاون انگلیسی ائتلاف تحت رهبری آمریکا در عراق و سوریه ادعای واشنگتن مبنی بر افزایش «تهدیدات ایران» در منطقه را رد کرد. پس از اظهارات این ژنرال بلندپایه، رسانه‌های انگلیسی گزارش دادند که لندن در واکنش به ناخرسندی واشنگتن از این اظهارات، به دنبال راهی برای جبران است. از آن پس لندن موضعی ضدایرانی اتخاذ کرده و به حمایت از واشنگتن پرداخته است.

«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس ابتدا هفته گذشته گفت لندن ارزیابی واشنگتن درباره «تهدید ایران» را صحیح می‌داند و روز گذشته هم در اظهاراتی غیردیپلماتیک به ایران هشدار داد که توان نظامی ایالات متحده را دستکم نگیرد. انگلیس یکی از امضاکنندگان توافق هسته‌ای با ایران است، با این وجود شرکت‌های انگلیسی تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه ایران را اجرایی کرده‌اند.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار