زخمی شدن بیش از هزار نفر در اعتراضات دانش‌آموزی فرانسه پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد

حماس خبر توافق آتش‌بس شش ماهه را تکذیب کرد

سخنگوی جنبش حماس در واکنش به ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص دستیابی به توافق برقراری آتش‌بس شش ماهه در غزه را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۷۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، «فوزی برهوم» سخنگوی جنبش حماس دوشنبه شب بلافاصله پس از ادعای رژیم صهیونیستی در خصوص حصول توافق آتش‌بس شش ماهه در غزه،‌ گفت که «چنین خبری صحت ندارد».

به گزارش المیادین، سخنگوی حماس گفت: «خبر منتشر شده رسانه‌‌های اسرائیلی درباره توافق با حماس بر سر آتش بس در غزه به مدت شش ماه بی‌پایه و اساس است».

فوزی برهوم افزود: «تاکید می‌کنیم که آتش‌بس بین مقاومت و رژیم اشغالگر بستگی به این دارد که این رژیم به همه تفاهمات قبلی خود پایبند باشد».

سخنگوی حماس این اظهارات را دقایقی پس از آنکه تلویزیون رژیم صهیونیستی مدعی حصول توافق آتش‌بس شش ماهه در غزه شده بود، عنوان کرد.

جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در بیانیه‌ای این ادعای رژیم صهیونیستی را رد کرد و موافقت با آتش‌بس شش ماهه مشروط به این است که رژیم صهیونیستی به تفاهمات مربوط به رفع محاصره غزه پایبند باشد.

تلویزیون رژیم صهیونیستی دوشنبه شب مدعی شد که این رژیم با مسئولان جنبش حماس بر سر آتش‌بس شش ماهه در غزه به توافق رسیده است .

صبح روز شنبه (۱۴ اردیبهشت/۴ می) بود که رژیم صهیونیستی به مناطقی در نوار غزه حمله کرد و مقاومت با شلیک چندین راکت پاسخ داد؛ اما این اتفاق موقت نبود و لحظه به لحظه بر حجم تنش‌ها میان نوار غزه و رژیم صهیونیستی افزوده شد.

حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در روز و شب یکشنبه (۱۵ اردیبهشت/۵ می) نیز ادامه پیدا کرد و مقاومت نیز با شلیک راکت و موشک قاطعانه پاسخ داد که سرانجام با وساطت مصر و قطر و سازمان ملل دوشنبه (۱۶ اردیبهشت/۶ می) آتش‌بس در نوار غزه برقرار شد و پس از دو روز جنگ، آرامش این منطقه را فرا گرفت.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار