کرملین: هیچ تضمین امنیتی برای اوکراین با روسیه هماهنگ نشده است ترامپ مدعی شد: با ایرانی‌ها در تماس هستم باکو: اجازه نمی‌دهیم از آسمان و خاک خود برای حمله به ایران استفاده شود احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران

بیانیه حماس درخصوص اعلام توافق آتش‌بس در غزه

جنبش حماس اعلام کرد که توافق آتش بس ثمره پایداری اسطوره‌ای مردم بزرگ فلسطین و مقاومت سلحشورانه آنها در نوار غزه است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 15
کد خبر: ۲۶۸۵۳۰
بیانیه حماس درخصوص اعلام توافق آتش‌بس در غزه

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش حماس اعلام کرد: توافق آتش بس ثمره پایداری اسطوره‌ای مردم بزرگ فلسطین و مقاومت سلحشورانه در نوار غزه طی بیش از ۱۵ ماه است.

حماس عنوان داشت: توافق برای توقف تجاوزات علیه غزه یک دستاورد برای مردم ما و مقاومت ما و امت و آزادگان جهان است و این مرحله‌ای تعیین کننده از مراحل جنگ با دشمن در مسیر تحقق اهداف مردم ما برای آزادسازی و بازگشت است.

جنبش حماس تصریح کرد: این توافق برخاسته از مسئولیت‌های ما در قبال مردم صبور ما در نوار غزه جهت متوقف ساختن تجاوزات صهیونیستی به نوار غزه و پایان دادن به آبشار خون و کشتارهایجمعی که در معرض آن قرار داشتند، است.

جنبش حماس خاطرنشان کرد: ما از تمامی مواضع شرافتمندانه رسمی و مردمی عربی، اسلامی و بین المللی که با غزه همبستگی کردند و در کنار مردم ما ایستادند و در رسوا کردن رژیم اشغالگر و توقف تجاوزات سهیم بودند، قدردانی می‌کنیم؛ به ویژه از برادران میانجیگر تشکر می‌کنیم که دست به تلاش‌های بسیاری برای رسیدن به این توافق زدند.

در همین حال، محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، وزیر خارجه قطر در کنفرانس خبری از موفقیت آمیز بودن تلاش‌ها برای برقراری آتش بس خبر داد.

وی گفت که طرفین اسرائیلی و فلسطینی با توافق آتش بس موافقت کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر