حکم حبس حسین هدایتی صادر شد-راهبرد معاصر
توضیحات شرکت ثامن در خصوص آلوده بودن محلول دیالیز صفاقی جذب ۳۰ هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان شیوه برگزاری کنکور ۱۴۰۴ تغییر می‌کند؟ ورود ۱۳۰۰ دستگاه اتوبوس و ساخت ۳۹ خط جدید مترو پایتخت پلیس: دستگیری سارقان ۱۰میلیاردی طلافروشی در تهران ماهواره چمران جدیدترین تست‌های خود را با موفقیت به انجام رساند ایلان ماسک: نورالینک برای از بین بردن درد گردن و کمر باید تراشه مغزی بسازد صدور هشدار نارنجی هواشناسی برای شمال | سیلاب در راه است معاون وزیر آموزش و پرورش: آموزش و پرورش ملک جناح خاصی نیست/ از ظرفیت اساتید استفاده شود خبر خوش برای معلمان | کد ۱۹ استخدام ۶ هزار نفر برای وزارت آموزش و پرورش تایید شد جزئیات مسمومیت چند دانش‌آموز در شهرری | ماجرا چه بود؟ واکنش سازمان غذا و دارو به ماجرای محلول‌های دیالیزی آلوده دستگیری تبعه افغان مسلح در یافت آباد به اتهام قدرت نمایی خبر خوش برای معلمان جدید و فرهنگیان فاقد رتبه و جاماندگان رتبه بندی+ جزئیات ماجرای درگیری موتور سوار و یک زن | واکنش پلیس | دلیل ارجاع زن جوان به مراجع قضایی

حکم حبس حسین هدایتی صادر شد

غلامحسین اسماعیلی در نشست خبری خود با خبرنگاران که صبح امروز برگزار شد، جزئیات حکم حبس حسین هدایتی را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۷۴

به گزارش راهبرد معاصر ،  غلامحسین اسماعیلی در سومین نشست خبری خود با تبریک فرا رسیدن سالروز میلاد با سعادت امام حسین مجتبی (ع) اظهار کرد: یکی از موضوعاتی که در جلسات قبل اشاره کردم، برنامه‌های تحولی ریاست قوه‌قضائیه بود. امروز به یک موضوع خاص و تدبیر قوه‌قضائیه و تقاضایی که در این رابطه هست، می‌پردازم./ حکم حبس حسین هدایتی.

 

وی افزود: از محورهای اصلی سند تحول، اهتمام بیش از پیش به مقوله پیشگیری از وقوع جرم، دعاوی و اختلافات است. قانون اساسی، یکی از وظایف قوه‌قضائیه را پیشگیریاز وقوع جرم شناخته است اما این به معنای انحصار این موضوع در دستگاه قضایی نیست کما اینکه قانون پیشگیری از وقوع جرم، نهادها و دستگاه‌های مختلف را مسئول شناخته است.

 

اسماعیلی اضافه کرد: یکی از موضوعاتی که مردم با آن مواجه هستند، موضوعات مربوط به پیش فروش آپارتمان و ساخت و سازها و خرید و فروش‌ها با مبایعه‌نامه‌ها و قراردادهای عادی است که مشکلاتی را برای هموطنان‌مان ایجاد کرده است. اگر آنچه در قانون پیش فروش آپارتمان تصویب شده توسط دستگاه‌های ذی‌ربط عملیاتی و اجرایی می‌شد الان با این حجم پرونده‌های سنگین در این زمینه مواجه نبودیم.

 

سخنگوی قوه‌قضائیه به ماده چهارم قانون پیش فروش آپارتمان اشاره کرد و گفت: بر این اساس شهرداری وقتی پروانه ساختمان صادر می‌کند، علاوه بر پروانه مزبور، باید همزمان و قبل از شروع عملیات ساختمانی، به تعداد واحدهای پیش‌بینی شده، شناسنامه فنی برای هر واحد صادر کند و کسانی که اقدام به پیش فروش می‌کنند باید به خریدار شناسنامه فنی را ارائه کند اما اکثریت قریب به اتفاق شهرداری‌ها به این تکلیف عمل نکردند. از سال گذشته این موضوع را در تهران پیگیری کردیم و خوشبختانه حدود 50 هزار شناسنامه فنی ساختمان صادر شد که بسیار موثر است.

 

اسماعیلی بیان کرد: همچنین طبق این قانون مشاوران املاک فقط می‌توانند نقش دلالی و واسطه داشته باشند و به هیچ عنوان مجاز به تنظیم قرارداد پیش فروش ساختمان نیستند و بعد از مذاکره و توافق باید خریدار و فروشنده را به دفاتر اسناد رسمی راهنمایی کنند اما شاهد قصور و کوتاهی مشاوران و اتحادیه مربوط و وزارت صمت به عنوان ناظر بر فعالیت صنفی هستیم.

 

وی ادامه داد: قانونی که 9 سال پیش تصویب شده و هیچ هزینه اجرایی برای دستگاه‌های متولی ندارد، به لحاظ قصور و کوتاهی متولیان در حوزه‌ها مختلف، برای مردم و شهروندان مشکلات زیادی را ایجاد کرده است. در برنامه تحولی پیشگیری از وقوع جرم قرار است دستگاه قضایی از تمام نهادها و سازمان‌ها و دستگاه‌ها و ادارات مطالبه‌گری کند تا وظایف خود را به نحو شایسته انجام دهند و اگر وظایف را انجام ندهند، به سمت برخورد با مقاماتی می‌رویم که از انجام وظایف خود استنکاف کردند.

 

سخنگوی دستگاه قضا، در ادامه به صدور آرای پرونده‌های مفاسد اقتصادی اشاره کرد و گفت: پرونده مربوط به آقای حسین هدایتی مورد رسیدگی قرار گرفت و رای صادر شد و با رای صادره از دادگاه وییه مبارزه با جرایم اقتصادی، هدایتی فرزند علی اکبر به جرم اخلال عمده در نظام اقتصادی و پولی کشور از طریق تحسیل نامشروع به تحمل 20 سال حبس و محرومیت دائم از بکار گیری خدمات دولتی و رد مال معادل 4 هزار و 889 میلیارد و 395 میلیون ریال به نفع بانک سرمایه و تحمل 74 ضربه شلاق در انظنار عمومی محکوم شد. متهم دیگر سید مهدی موسوی نژاد به تحمل 15 سال حبس و محرومیت دائم از مشاغل دولتی و استرداد 930 میلیارد ریال در حق بانک سرمایه و 74 ضربه شلاق در انظار عمومی محکوم شد. همچنین علی اکبر یقینی به جرم معاونت در اخلال در نظام اقتصادی به 10 سال حبس و محرومیت دائم از مشاغل دولتی و مجتبی کیان پیشه به جرم معاونت در اخلال به تحمل 5 سال حبس محکوم شده است.

 

وی اضافه کرد: در دادنامه‌های صادر دیگر، محمد محسنی آهویی به جرم اخلال درنظام ارزی به 10 سال حبس، ضبط ارزهای مکشوفه و 500 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شده است. محمد حسین عابدین نژاد به جرم اختلاس به چهار سال حبس و انفصال دائم از مشاغل دولتی و استرداد یک هزار و 374 میلیارد و 640 میلیون تومان در حق صندوق دولت، جهانگیر حجتی نجف آبادی به جرم اخلال در مظام اقتصادی به تحمل 3 سال حبس و پرداخت جزای نقدی به مبلغ 11 هزار ریال در حق 31 نفر از شکات، سیدحمیدرضا رضوی به جرم اخلال در نظام اقتصادی از طریق خرید و فروش ارز بدون مجوز به تحمل 3 سال حبس و ضبط ارزهای مکشوفه، سید رضا میری به جرم اخلال در نظام ارزی به تحمل 3 سال حبس و نوید محمدی فرزند غلامرضا به جرم اخلال در نظام ارزی به تحمل 3 سال حبس محکوم شده‌اند.

 

وی گفت: این فرد به جرم اخلال عمده در نظام اقتصادی از طریق مال مشروع به تحمل بیست سال حبس و محرومیت دائم از به‌کارگیری خدمات دولتی و رد مال معادل بیش از ۴۸۸ میلیارد تومان شد.

 

این فرد به ۷۴ ضربه شلاق هم محکوم شده است. موسوی نژاد متهم دیگر این پرونده هم به ۱۵ سال حبس محکوم شد.

همچنین علی اکبر یقینی متهم دیگر این پرونده به ده سال حبس، رد مال و ۷۴ ضربه شلاق محکوم شده است.

 

در اولین جلسه رسیدگی به اتهامات حسین هدایتی، نماینده دادستان پس از حضور در جلسه و کسب اجازه از ریاست دادگاه به قرائت کیفرخواست تنظیمی این پرونده پرداخت و گفت: در این پرونده که به پرونده هدایتی موسوم است آقای هدایتی دولابی در پوشش هشت شرکت اقدام به اخذ تسهیلات بانکی کرده و با گماردن افراد بی بضاعت و ناتوان در سمت‌های مدیریتی این شرکت‌ها توانسته است مبلغی به میزان ۵۸۶ میلیارد تومان از وجوه بانک سرمایه را در قالب تسهیلات و یا ضمانت نامه تحصیل کند.

 

وی گفت: همچنین نامبرده از طریق تبانی با یکی از مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان توانسته است مبلغی به میزان ۶۶ میلیارد تومان تحصیل کند که آن پرونده مفتوح است.

 

نماینده دادستان بیان کرد: تبانی آقای هدایتی با مدیران بانکی بدون رعایت تشریفات اعتباری و با همکاری متهم دیگر این پرونده یعنی آقای موسوی نژاد بوده است که کار وی وثیقه تراشی از طریق گران نشان دادن آن وثیقه‌ها بوده است. به طوری که تاکنون ۴ سال از تاریخ سررسید معوقات بانکی این متهم گذشته است، اما هنوز این معوقات پرداخت نگردیده است.

 

به گفته رسول امیر قهرمانی نماینده دادستان؛ اصل بدهی هدایتی ۵۸۶ میلیارد تومان بوده که با احتساب سود پول، در حال حاضر به یک هزار و پانصد میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان رسیده است که این متهم فعلاً ۱۵ میلیارد تومان پس داده است.

منبع:تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار