عراقچی: شجاعانه از حاکمیتمان دفاع می‌کنیم و با همان شجاعت به میز مذاکره می‌رویم حمله تروریستی به خودرو پلیس در پاکستان؛ ۷ نفر کشته شدند مذاکرات ایران و آمریکا محور گفت‌وگوی فؤاد حسین و مقام آلمانی سخنگوی کاخ سفید: اولویت ترامپ دیپلماسی است گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و روسیه پیرامون تداوم مذاکرات ایران و آمریکا پادشاه اردن: کشور ما میدان جنگ نخواهد بود پزشکیان: پیوندی قلبی و فرهنگی میان دو ملت ایران و لبنان برقرار است نظامیان افغانستان و پاکستان درگیر شدند مدودف به انگلیس و فرانسه درباره وقوع «جنگ جهانی» هشدار داد نگرانی وزیر خارجه لبنان از حملات اسرائیل در صورت تشدید تنش با ایران خروج فوری دانشجویان عراقی از ایران صحت دارد؟ بازداشت سفیر پیشین انگلیس در آمریکا در ارتباط با پرونده اپستین تاکید السیسی و بن سلمان بر اهمیت اجتناب از تشدید تنش در منطقه دستور واشنگتن برای خروج شماری از کارکنان سفارت آمریکا در بیروت درخواست روسیه از آمریکا درباره ایران

بازداشت چهار نفر در نیجریه به اتهام آدم خواری

مقامات رسمی نیجریه خبر دادند که افرادی را به اتهام آدم‌خواری و خرید و فروش اعضای بدن انسان دستگیر کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۶۳

به گزارش راهبردمعاصر، مقامات ایالت «زامفارا» در شمال غربی نیجریه می‌گویند که چهار نفر را که گفته می‌شود در آدم‌خواری و فروش اعضای بدن انسان دست داشته‌اند، دستگیر کرده‌اند.

بنا بر گزارش امروز (شنبه) پایگاه خبری «آی اُ ال»، مظنونان پس از آن دستگیر شده‌اند که کارآگاهان جسدی را در یک ساختمان نیمه‌ساخت پیدا کردند که برخی از اعضای بدن آن وجود نداشت.

پایگاه خبری کنیایی «The Star» در این خصوص خبر داد که این کشف در جریان انجام تحقیقاتی درباره ناپدید شدن یک پسربچه نُه‌ساله صورت گرفته است.

در این گزارش با اشاره به اظهارات فردی به نام «آلکنه» آمده است که مظنونان دو مرد و دو پسر نوجوان هستند که هفته گذشته دستگیر شده‌اند و سایر اعضای این باند تحت تعقیب قرار دارند.

به گفته مقاماتی که پیگیری این پرونده را برعهده دارند، تحقیقات اولیه حاکی از آن است که رئیس این باند در دو نوبت مبلغی به ارزش ۵۰۰۰۰۰ نایرا (معادل ۱۲۰۰ دلار آمریکا) برای اعضای بدن انسان به دیگر مظنونان پرداخت کرده است.

طبق گزارش پایگاه خبری «Sahara Reporters»، در ماه دسامبر یک گروه ویژه امنیتی که به اردوگاه‌های آدم‌ربایان در جنوب شرقی نیجریه یورش برده بود، افرادی را کشف کرد که گوشت تازه انسان می‌خوردند.

این گروه ویژه امنیتی شامل نیرو‌های ارتش، پلیس و اداره سرویس دولتی نیجریه (DSS) بود.

به گفته مقامات، آن‌ها متوجه شدند که مردم روستا گوشت انسان می‌خوردند، چراکه حین بازرسی متوجه وجود گوشت پخته‌شده انسان و چند جنازه در محل حادثه شدند.

این پایگاه خبری در پایان گزارش خود نوشت به‌رغم آنکه مردم آدم‌خواری را نفرت‌انگیز می‌دانند، اما انسان‌خواری همچنان وجود دارد./فارس

کلمات کلیدی: نیجریه آدم خواری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار