توقف موقت صدور مجوز خریدوفروش آنلاین طلا / اعلام ضوابط جدید تا ۵۰ روز دیگر خانه‌های مناطق ۴ و ۵ تهران گران شد + جدول قیمت‌ها ۷۹۲۸ قطعه سکه تمام و ربع ضرب ۱۴۰۳ در حراج مرکز مبادله فروخته شد + قیمت جزئیات فروش محصولات سایپا و پارس خودرو ویژه دهه فجر واکنش سازمان برنامه و بودجه به افزایش یارانه‌ها توضیحات بانک قرض‌الحسنه مهر ایران درباره طرح «وفاق مهر» معرفی بی وای دی سیل ۰۶ جی تی در نمایشگاه خودرو تهران ۱۴۰۳ + عکس افزایش باورنکردنی قیمت آیفون ۱۶ / رشد ۵۰ میلیونی قیمت‌ها پس از رجیستری + جدول قیمت وزیر راه: پیگیر برقراری پرواز پاریس هستیم/ ارتباط ایران ایر با لغو پرواز تهران - پاریس شایعه است بادنجان رکورددار گرانی خوراکی‌ها شد قیمت طلا، سکه و ارز امروز پنجشنبه ۱۱ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ + جدول  قیمت طلا آبشده نقدی، امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ واکنش سازمان هواپیمایی کشوری به لغو پرواز تهران-پاریس: فرانسه دلیل روشنی اعلام نکرده است قیمت دلار مبادله‌ای امروز ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ مه‌گرفتگی پرواز‌های فرودگاه مشهد را متوقف کرد

آمریکا شرکت ژاپنی را به خاطر تجارت با ایران جریمه کرد

شرکت ژاپنی سوجیتز پس از اینکه کارمندان آن با نقض تحریم‌های آمریکا به طور مخفیانه کالای ایرانی خریداری کردند، با جریمه‌ای چند میلیون دلاری از سوی مقامات واشنگتن مواجه شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۷ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۷۷۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه اینترنتی جی تی آر، شرکت ژاپنی سوجیتز پس از اینکه کارمندان آن با نقض تحریم‌های آمریکا به طور مخفیانه کالای ایرانی خریداری کردند، با جریمه‌ای چند میلیون دلاری از سوی مقامات واشنگتن مواجه شد.

 

شرکت تابعه سوجیتز در هنگ کنگ با پرداخت 5.2 میلیون دلار موافقت کرد تا اتهامات مطرح شده از سوی آژانس مجری تحریم‌های ایالات متحده یعنی دفتر کنترل دارایی های خارجی (OFAC) را حل و فصل کند.

 

دفتر کنترل دارایی های خارجی این شرکت را متهم به انجام پرداخت‌هایی برای محصولات ایرانی پُلی اتیلن با چگالی بالا (HDPE) از طریق موسسات مالی ایالات متحده شده است. این ماده در تولید پلاستیک استفاده می شود.

 

در اطلاعیه منتشر شده توسط اوفک در تاریخ 11 ژانویه آمده است که "کارکنانی که برخلاف سیاست ها و رویه های این شرکت (ژاپنی) عمل کرده‌اند" 64000 تن پلی اتیلن ایرانی با چگالی بالا را از یک تامین کننده ناشناس در تایلند خریداری کردند که سپس برای خریداران سوجیتز در چین ارسال شد.

 

سوجیتز که در بورس اوراق بهادار توکیو فهرست شده است، یک غول تجاری است که در تامین مالی، تولید و توسعه پروژه‌ها نیز مشارکت دارد.

 

بر اساس اطلاعیه اوفک، بین سال‌های 2016 و 2018 سوجیتز 75.6 میلیون دلار از بانک هنگ‌کنگ خود به بانک تامین‌کننده در تایلند جهت پرداخت هزینه این کالاها انتقال داده است. نام هیچ یک از مؤسسات مالی در این سند ذکر نشده است.

 

طبق این اطلاعیه، کارمندان ناشناس سوجیتز که مسئول فعالیت تجاری هستند، منشأ ایرانی کالا را هنگام انجام حواله‌ها، علیرغم اینکه «به صراحت و مکرر توصیه شده بود که نمی‌توانند در ارتباط با معاملات تجاری مرتبط با ایران» پرداخت‌های دلاری انجام دهند، پنهان کردند./ تسنیم

ارسال نظر