به گزارش راهبرد معاصر، یکی از مقویترین و خوشمزهترین سوپهای گیاهی، سوپ سبزی است که از ترکیب بروکلی، ترهفرنگی، جعفری و پنیر درست میشود، این سوپ چهارفصل را بهعنوان یک وعده غذایی سبک و مقوی برای افراد خانه درست کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
روغنزیتون: ۲ قاشق سوپخوری
پیاز خرد شده: یک عدد
ترهفرنگی خرد شده: یک عدد
سیر خرد شده: ۲ حبه
برنج: ۴ قاشق سوپخوری
بروکلی خردشده: یک پیمانه
گشنیز خرد شده: یک پیمانه
آبلیموی تازه: یک قاشق سوپخوری
پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
در صورت تمایل پسته خرد شده
برای تهیه این سوپ میتوانید از سینه مرغ پخته و ریش شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه سوپ سبزی
۱. در یک قابلمه مناسب روغنزیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز، ترهفرنگی و سیر خرد شده را داخل آن تفت دهید تا نرم شوند. بعد از حدود ۵ دقیقه برنج را همراه با کمی آب داخل قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و حدود ۲۰ دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود.
۲. در این زمان بروکلی خرد شده را همراه با گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. دوباره درِ قابلمه را بگذارید و به پختن ادامه دهید.
۳. بعد از ۵ تا ۷ دقیقه پنیر پارمسان رنده شده را همراه با آبلیمو و در صورت نیاز مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید. بهآرامی سوپ را هم بزنید تا مواد باهم مخلوط شوند.
۴. حالا حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا سوپ کمی خنک شود، سپس آن را داخل مخلوطکن بریزید. دستگاه را روشن کنید تا سوپ نرم و یکدست شود.
۵. سوپ را داخل ظرف موردنظر بریزید. آن را با گشنیز خرد شده و در صورت تمایل مغز پسته خرد شده تزیین کرده و سرو کنید./خبرفوری