شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است!

برگزاری مانور نظامی روسیه و سوریه در قنیطره

نظامیان سوری و نیروهای پلیس نظامی روسیه مانور مشترکی را در استان قنیطره سوریه برگزار کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 21
کد خبر: ۱۱۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر ، اسپوتنیک گزارش داد، نظامیان سوری و نیروهای پلیس نظامی روسیه مانور مشترکی را در استان قنیطره برگزار کردند.

 

طبق این گزارش، «ولادیمیر ایوانوسکی»، فرمانده پلیس نظامی روسیه نیز در این مانور حضور داشت.

پلیس نظامی روسیه از سال ۲۰۱۷ و پس از آزادسازی بلندی‌های جولان از تسلط گروه‌های افراطی در این منطقه حضور دارد.

 

پلیس نظامی روسیه بخش آب و برق جولان را که توسط گروه‌های تندرو و افراطی تخریب شده بود را تعمیر کرده است. طبق گفته منابع محلی گروه‌های تندرو حدود ۴۵ درصد از شبکه برق و همچنین حدود نیمی از زیرساخت‌های آبی بلندی‌های جولان را تخریب کرده‌اند.

منبع:ایسنا

ارسال نظر