قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

اهداف پشت پرده ناتو از برگزاری مانور نظامی در حیاط خلوت روسیه

در حالی‌که آمریکا راهکار جدیدی برای مقابله نظامی با روسیه تهیه کرده، کشورهای عضو ناتو در حال فراهم سازی مقدمات برگزاری مانورهای نظامی-دریایی مشترکی در منطقه دریای سیاه در اوایل ماه مارس هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۹ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر ، در حالیکه آمریکا از راهکار جدید خود برای مقابله نظامی با روسیه و چین، از جمله «حمله مخفیانه» به عمق خاک دشمن و حمله به نقاط ضعف آن خبر داده، کشورهای عضو ناتو در حال فراهم سازی مقدمات برگزاری مانورهای نظامی-دریایی، تحت عنوان «Poseidon 19» از اول الی هشتم ماه مارس (10 الی 18 اسفند ماه) در منطقه دریای سیاه، یعنی دقیقا در حیاط خلوت روسیه هستند.

 

بر اساس اطلاعات ستادکل نیروی دریایی رومانی، در این تمرینات نظامی بیش از 1.1 هزار نیروی نظامی و 10 کشتی رومانیایی و دو قایق تندرو و 4 کشتی نظامی از کشورهای بلغارستان، آلمان، اسپانیا و ترکیه مشارکت خواهند داشت. در بخش هوایی این مانور نیز چند فروند بالگرد، دو جنگنده میگ و دو جنگنده اف-16 از ترکیب نیروی هوایی رومانی شرکت خواهند کرد.

 

هدف از این تمرینات نظامی، «تقویت مشارکت بین کشتی‌ها و نیروهای نظامی کشورهای شرکت کننده و همچنین افزایش توان رزمی نیروی دریایی رومانی اعلام شده است.

 

جالب توجه است که اخیرا "دیوید گلدفاین" رئیس ستاد کل نیروی هوایی آمریکا از راهکار جدید این کشور برای مقابله نظامی با روسیه و چین خبر داد که شامل «حمله مخفیانه» به عمق خاک دشمن و انجام حملاتی به نقاط ضعف آنها می‌شود.

 

به گفته این مقام نظامی آمریکایی، هزینه اجرای این راهکار جدید حدود 135 میلیارد دلار در نظر گرفته شده است. تکیه اصلی این راهکار، استفاده از جنگنده-بمب افکن‌های نسل پنجم اف-35 است.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار